Novosadska Barbika kako je mnogi zovu iza sebe ima buran ljubavni život. Nataša Bekvalac i Miodrag Kostić bili su u ljubavnoj vezi četiri godine. Biznismen se zbog svoje veze našao pod velikim lupom javnosti, dok je Nataša, koja je iza sebe imala tri prethodna braka, zadržala uspomene na njihovu mladenačku ljubav. Staloženo je razgovarala o prekidu i istaknula nedostatak sklada koji je oduvijek karakterizirao njihovu vezu.

 

Nikada prije nisam raspravljao o tim stvarima, ali osjećam se ponukanom sada se pozabaviti njima kako bih privela kraju i spriječio novinare da izmišljaju priče o ovoj temi. Nadalje, nadam se da ću ublažiti sve daljnje upite u vezi s ovim pitanjem. Što se Miodraga tiče, naša veza je počela prije četiri godine. Zauvijek ću se suzdržati od toga da loše govorim o osobi s kojom sam dijeliolacijeli život. Ključno je naglasiti da je naša veza konačno došla do svog zaključka. Dinamiku među nama nikada nije karakterizirao sklad i tu činjenicu nikad nisam mogao prikriti. Iako imamo sličnosti, naši pogledi na svijet se razlikuju. Tijekom našeg zajedničkog vremena nikada nismo doživjeli skandalozne i neugledne događaje koji su prikazani. Riječi su to  Nataše, koja je dva desetljeća kasnije priznala da takvu osobu nikada nije srela. Tijekom svojih dvadesetih susrela sam se s intelektom koji me osvojio kao nitko drugi, a do danas još nisam naišala na nekog sličnog kalibra. Osoba o kojoj govorim je nitko drugi do Miodrag Kostić. Vrijedi napomenuti da i dalje održavamo komunikaciju, što je Nataša otkrila u prethodnom intervjuu.

Miodrag Kostić, poduzetnik koji s bivšom suprugom Marijanom Mateus ima troje djece, tek je jednom progovorio o svom privatnom životu. Kad je riječ o mojoj bivšoj supruzi Marijani (Čolić, poznatija kao Marijana Mateus), o njoj mogu reći samo pohvale, pogotovo s obzirom na to da zajedno imamo troje djece. Nataša, s kojom sam bio u kratkoj vezi, nepune četiri godine, poznata je javnosti. Iako sam imao nekoliko drugih veza koje su trajale više godina, one nisu bile toliko poznate. Nisam tip osobe koja uživa u stalnom mijenjanju partnera. Pažnja i publicitet koje ste spomenuli izazvali su značajne izazove u mom odnosu s Natašom. Kostić je 2005. godine u emisiji “Sve što pripada meni” izrazio želju za vezom koja može napredovati bez uplitanja javnosti. Čak i veze s potencijalom za uspjeh često nailaze na brojne izazove kada su izložene očima javnosti.

Biografija Nataše Bekvalac

Nataša Bekvalac, renomirana pop pjevačica iz Srbije, nadaleko je poznata po svojim nadimcima kao što su “Novosadski Sugar Lemon”, “Srpska Barbie” i “Srpska Pamela Anderson”. Važi za jednu od najzanosnijih Srpkinja. Rođena 25. rujna 1980. godine u Novom Sadu, Nataša je odrasla u obitelji u kojoj je njen otac Dragoljub Bekvalac bio bivši nogometaš i trener, dok se majka Mira posvetila domaćici. Nataša ima dvije sestre, stariju Draganu i mlađu Kristinu, koja se proslavila kao modna dizajnerica. Osim toga, odgoj je dijelila sa svojim tetama Tanjom i Jelenom Mrkić. Nataša je u djetinjstvu pokazivala nemirnu narav i veliko zanimanje za razne predmete, a posebno za glazbu. Voljela je provoditi vrijeme na selu kod svoje bake Dragice. Iako je u početku imala težak odnos sa sestrama, one su joj s vremenom postale najbliže prijateljice i najveća podrška. Godine 1989. Nataša je sudjelovala na dječjem festivalu Deca paju hitove, gdje je nastupala s grupom Regina. No, otvoreno je kritizirala članove grupe zbog lošeg tonaliteta tijekom nastupa. Davne 1990. godine imala je nevjerojatnu priliku pokazati svoje talente na renomiranom dječjem programu “Glazbeni tobogan”. Njezina zadivljujuća izvedba odmah je osvojila srca publike, navodeći mnoge da joj predviđaju zvjezdanu budućnost. Po završetku osnovnog obrazovanja nastavila je gimnaziju. 1999. godine, po očevim naputcima, donosi odluku o upisu na cijenjenu Višu trenersku školu, uspješno završavajući program u zadanom roku. Sljedeća godina označila je značajnu prekretnicu u njezinu životu jer se odvažila napustiti obiteljsko prebivalište, uz velikodušnu potporu svojih roditelja, kako bi kupila vlastiti stan.

Preporučujemo