Nataša  Pavlović, Zagrepčanka, rođena je 2. maja 1975. godine. Sa 16 godina preselila se u Beograd. Nakon svoje strasti prema turizmu, diplomirala je u ovoj oblasti. Pavlovićeva je radila kao model u zemlji i inostranstvu, a bila je i modni koreograf u modnoj agenciji Select.

Kao voditeljka, vodila je nekoliko televizijskih emisija, uključujući Hajde da te čujemo, Tele kviz, Sretni telefoni, Plesom do snova, Hrabri ljudi, Show of Dreams i Fantastik Show. Pored toga, od 2016. godine je voditeljka autorske emisije Praktična žena. Nataša Pavlović, kreatorka emisije, već dugo je u braku sa producentom Predragom Pavlovićem i imaju dva sina Olega i Jana.

Tek pre dve godine lokalno stanovništvo je saznalo za brak sa glumcem Markom Živićem. Nažalost, Natašin prvi suprug preminuo je u oktobru 2021. godine, ostavivši veliki utisak na bivšu manekenku i voditeljku. Nataša i Marko su podelili mnoge divne uspomene koje ona sada čuva kroz fotografije koje povremeno deli sa pratiocima od njegove smrti. Na njihovu drugu godišnjicu

Nataša je objavila sliku na kojoj je sa prvim suprugom i prijateljicom koja je takođe preminula. U natpisu je napisala: “Znam da se još uvijek smijete. Marko i Šime.” Unatoč nelagodi njenog sadašnjeg muža što svoju prošlost dijeli s bivšim na društvenim mrežama, on je i dalje njen najveći izvor utjehe i podrške. Čini se da je Ivana imala dosta gubitaka u svom životu, ali da joj je gubitak bivšeg supruga dosta teško pao. Kada je u javnost došla vijest da je njen bivši suprug preminuo, svi su ostali u šoku. Voditeljka se u tom periodu nije pojavljivala u javnosti, niti oglašavala.

Preporučujemo