Objava da je glumac Lazar Ristovski u radosnom romantičnom partnerstvu sa skoro četiri decenije mlađom koleginicom Anicom Lazić odjeknula je u lokalnoj zajednici poput iznenadne eksplozije. Njihova veza naišla je na brojne osude najviše iz razloga zbog prevelike razlike u godinama. Mnogi se pitaju kako uopšte ova veza ima neku budućnost, te kako je došlo do toga da stupe u ljubavni odnos.

Mediji su objavili da je glumac u kohabitaciji sa svojom novom devojkom, koja mu je i partnerka u seriji “Dream Team”. Anica, koja je završila studije psihologije u Italiji, takođe se uspešno bavila glumom, čime se Lazar ponosi. Dok je Lazar potvrdio vest o njihovoj vezi, Anica je odlučila da o tome ćuti za medije. Nedavno se par pojavio u javnosti tokom otvaranju novog filmskog studija, gde su primećeni kako se drže za ruke, potvrđujući njihov odnos.

Anica Lazić, koja nije bila strastveni korisnik Instagrama, sada je prekinula ćutanje od kada je u javnost izašla vest o njenoj vezi sa glumcem. Nije više mogla da šuti na komentare s kojima se svaki dan susreće, pa je odlučila uzet stvar u svoje ruke. Nakon što je proglašena devojkom Lazara Ristovskog, njena debitantska objava na društvenim mrežama pobrala je obilje lajkova i laskavih komentara. Osmehnula se vedro i pozirala usred prirode, očigledno ne pokušavajući da prikrije radost zbog aktuelnih događaja iz svog života.

Na otvaranju novog filmskog studija, nisu se odvajali jedno od drugog i vidjelo se da su zaista zaljubljeni. Čini se kako Anica usrećuje svog partnera, te da je on bio pun entuzijazma i optimizma na tom događaju.

Preporučujemo