Hani Mitrović, prvobitna supruga Željka Mitrovića, odavno je napustila život vlasnice „ružičaste televizije“. Unatoč očekivanjima javnosti i medija, razvod bivših romantičnih partnera nije uspio generirati senzacionalne naslove koji su se očekivali. Hani i Željko su se prijateljski razišli, ali su ipak zadržali prijateljski odnos zarad podizanja svoje dece.

Televizijsko lice uspešno je uspelo da spoji svoju bivšu i sadašnju partnerku Milicu Mitrović, sa kojom deli dve ćerke, Kristinu i Andreu, u izuzetnoj zrelosti. Često se vide zajedno na porodičnim okupljanjima, nedjeljnim ručkovima, a posebno na proslavama rođendana Željkove majke, koju obje snaje jako cijene. Čini se da su njih dvoje jedan od rijetkih bivši parova u javnosti koji je ostao u toliko sjajnim odnosima. Uprkos njihovoj druželjubivosti, niko nije očekivao da će svi zajedno otići na odmor u Njujork.
Milica je prvo na Instagramu objavila da je sa Željkom, njenom ćerkom Andreom i Andreinim dečkom Šonom odletela u Ameriku. Nedavno je u javnosti objavljeno da su i Hani i Sandra putovale u “Veliku jabuku”. Nije poznato da li je to bila Mitrovićeva namjera, ali je svakako izazvala pometnju. Iako želi biti tu za svoju drugu ženu i djecu, vjerovatno mu je neugodno što zanemari svoju stariju kćer.
Poznato je da Sandra boravi u Americi već nekoliko godina. Tu je stekla obrazovanje i magistrirala. Priča se da tamo i dalje održava stan u kojem trenutno živi sa majkom. Prva supruga Željka Mitrovića njegova je najvatrenija podrška na njegovom putu, a Sandra je nesumnjivo smatra najbližim povjerenikom. Nedavno je duo majka-ćerka uživao u nekoliko divnih nedelja u Dubaiju.
Preporučujemo