Stevan Peale je široj publici postao poznat zahvaljujući svojoj ulozi u popularnoj seriji Igra sudbine, mada je on ostvario veliki broj uloga kako na malim ekranima i na filmskom platnu tako i na pozorišnim daskama. Ekipa koja stoji iza serije Igra sudbine nedavno je obilježila važnu prigodu proslavom emitiranja svoje 1000. epizode, prekretnicu kojoj se posebno razveselio Stevan Piale. Osim profesionalnih postignuća, Stevan sreću pronalazi i u privatnom životu, gdje je u sretnom braku sa svojom suprugom Unom.Romantični Stevan jednom je prilikom izjavio da, iako zvuči kao kliše, večer kada ju je upoznao nije nimalo sumnjao da je ona ljubav njegovog života. Nadalje je otkrio da su nakon prvog poljupca postali nerazdvojni.

 

Nakon rođenja njihove druge kćeri, godinu dana kasnije u kućanstvo Stevana Pialea došlo je iznenađenje – predstavljanje Olge, kao što je uhvaćeno na fotografiji. U međuvremenu su dobili dvije kćeri, Rosu i Katu, čije nestašne trenutke povremeno dijele na društvenim mrežama.

Skladan bračni par mnogima se isprva činio kao “nemoguća kombinacija”. Stevan, koji je u mladosti trenirao nogomet, s vremenom je razvio snažnu strast prema Crvenoj zvezdi i Zemunu. U međuvremenu, zanosnu Unu, koja je odgajana uz svoje dvoje starije braće i sestara, oduvijek je privlačio svijet književnosti. S lakoćom je spojila estetiku s praktičnošću, što ju je naposljetku dovelo do prevoditeljske karijere.

U području obiteljskih veza, često postoji znatiželja oko dinamike između svekrve i snahe. Međutim, u ovom scenariju fokus se pomiče na odnos između svekra i zeta. Nije neočekivano razmišljati o ovoj dinamici, pogotovo kada se uzme u obzir da Unin otac posjeduje zastrašujuću prisutnost.

 

Stevan Piale otvoreno priznaje kako uživa u razgovoru s poznatim psihijatrom Časlavom Hadži Nikolićem, koji je proputovao cijeli svijet i slovi za pravu legendu.

Nevjerojatan život profesora Hadže Nikolića lako bi se mogao adaptirati u seriju filmova. Stekavši duboko znanje o umijeću akupunkture tijekom boravka u Kini, kasnije je stekao cijenjenu titulu poglavice u Nigeriji i uspostavio veze sa šamanima u Amazoniji. Nadalje, njegovo izvanredno otkriće drevnog grada dovelo ga je do priznanja renomiranog istraživača od strane Instituta za kulturu u Peruu.

Biografija:

Stevan Piale, poznati srpski glumac u kazalištu, filmu i televiziji, proslavio se ulogom Luke Ožegovića u popularnoj seriji “Igra sudbine”. Rođen 18. listopada 1987. godine u Zemunu, trenutno živi i radi u Beogradu. U rujnu 2019. ušao je u bračnu sreću s Unom Hadži Nikolić. Pialeova karijera krenula je s ranim pojavljivanjem na televiziji u seriji “Selo gori, a baba se češlja” redatelja i scenarista Radoša Bajića.

Uslijedile su zapažene uloge u filmu i seriji “Šešir profesora Koste Vujića” i seriji “Zvezdara”. Od 2015. do 2018. svoj talent iskazivao je u serijama “Bit ćemo prvaci svijeta” i “Šifra Despot“, a od siječnja 2020. publiku osvaja ulogom Luke Ožegovića u telenoveli “Igra sudbine”. Tijekom svoje karijere, Piale je posudio glas u brojnim sinkroniziranim filmovima, uključujući “Mlade mutante Ninja kornjače”, “Čudni roditelji”, “Pčelica Maja: Medene igre” i još mnogo toga.

S repertoarom koji obuhvaća više od 40 kazališnih produkcija, uključujući značajne mjuzikle poput “Ljubav i moda” i “Casanova protiv Don Juana”, kao i predstave kao što su “Veliki val”, “Velika drama” i “Istočni anđeo” ,” Stevan Piale se profilirao kao svestran glumac. Redoviti nastupi u Pozorištancetu Puž i zajedničko vođenje “Chiča Mičinog pozorišta” uz Mateja Popovića svjedoče o njegovoj predanosti zanatu.

U slobodno vrijeme Piale uživa u svom glazbenom talentu povremeno pjevajući i svirajući gitaru kao dio “Fake banda”, grupe kolega glumaca koji se okupljaju radi uživanja. Rođen 1988. u Beogradu, strast za glumom u Pialeu se razbuktao u mladosti, pod utjecajem angažmana njegovih roditelja u Amaterskom pozorištu “Des”. Uronjen u svijet kazališta, rado je posjećivao predstave i stvarao veze s kolegama glumcima.

Stoga ne čudi što je nakon završene srednje škole upisao Akademiju likovnih umjetnosti (danas Fakultet suvremenih umjetnosti) u Beogradu. Među njegovim instruktorima bio je i Ivan Jevtović, poznati srpski glumac koji je prenio neprocjenjivo znanje i odigrao ključnu ulogu u osiguravanju njegove prve kazališne izvedbe.

Preporučujemo