Poznati srpski glumac Miloš Biković nedavno je s javnošću podijelio uzbudljivu vijest – čeka dijete! Njegova partnerica Ivana Malić ponosno je pokazala trudnički trbuščić, a Biković je tim povodom dao službenu izjavu. “Presretni smo što možemo objaviti da ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je nedvojbeno jedan od najznačajnijih trenutaka u našim životima.” S obzirom na tešku stvarnost da je Biković tijekom vlastitog djetinjstva bio lišen očinske figure, njegova predanost ulozi oca sigurno je nepokolebljiva. Ova vijest je prihvaćena sa oduševljenjem i od strane nejgovih obožavalaca na društvenim mrežama.

Miloš je u više navrata načeo temu svog odrastanja, za koje je kazao da je to period njegovog života koji nije uvijek bio bezbrižan i ugodan. Kada je imao šest godina roditelji su mu se rastali, a on ih je u jednom trenutku u gostovanju na hrvatskoj televiziji nazvao “likovima kao iz crtanog filma”. To je bilo zbog činjenice da su se dva puta vjenčali i razveli.U vrijeme kad sam došao na svijet, moji su se roditelji već dvaput razveli. Nisam baš “doživio” odvajanje, jer sam rođen u njemu. Bilo je jasno da su moji roditelji gajili istinsku ljubav jedno prema drugome, ali istina je ostala da nisu imali duboko razumijevanje jedno za drugo.

Nakon konačnog razdvajanja obitelji, Miloš i njegov brat Mihailo ostali su s majkom Marijom, dok je otac Milan otišao u Njemačku. Nažalost, Milan je preminuo 2006. Mihailo će se nakon nekog vremena  zamonašiti.Nakon razvoda, moji su se roditelji u jednom trenutku pokušali pomiriti i ostali su zajedno šest mjeseci. Nažalost, na kraju su se još jednom rastali. Ne mogu se sjetiti vremena kad smo svi bili zajedno, ali se sjećam da sam ih vidio u istoj prostoriji kad sam napunio 18 godina. Sjedili su za stolom i dijelili doručak.

Nakon debija ruskog filma “Sluga”, Miloš je ispitivan o potencijalnim sličnostima između njega i protagonista. Dok  je moj lik odgajao bogati otac, moj odgoj nije bio tako privilegiran. Možda će moj sin doživjeti drugačije iskustvo. Od malih nogu naučio sam odbaciti stvari koje  moji roditelji nisu mogli priuštiti. To nije umanjilo moj karakter kao dječaka, niti kao tinejdžera ili odrasle osobe. Oni koji su imali sve možda nisu u potpunosti cijenili vrijednost materijalnih dobara i nematerijalnih aspekata života.

Preporučujemo