Mira Škorić je prije nekoliko dana bila prisutna  na koncertu Jelene Karleuše, a za društvo je dovela markantnu mladu djevojku. Iako je njen identitet isprva bio nepoznat, oko para se brzo okupila gomila fotoreportera koji su otkrili da je folk pjevačica na nastup u JK stigla sa kćerkom Milicom Jeremić. Mirina kćerka je plijenila svojom ljepotom i stajlingom i svi su se okretali za njom.

Zbog nezainteresiranosti za javni život i sklonosti da se drži po strani, ne čudi što je prethodne večeri izazvala veliku pozornost. Ljubitelji estrade prisjetit će se prijašnje Mirine ljubavne veze s poznatim kirurgom Vasom Jeremićem. Njihova ćerka Milica kruna je njihove zajednice. Slijedeći očeve stope, nastavila je karijeru u medicini i od tada je postala vrlo cijenjena liječnica.

Prema Mirinim riječima, ljubav njezine kćeri prema znanosti bila je vidljiva od malih nogu. Kao dijete igrala se znanstvenim igračkama i čak je pokazala interes za očev rad. Sada, kao doktorandica, njezina je kći svoju strast učinila svojom profesijom i pozivom. Mira s ponosom izjavljuje da je najponosnija majka na svijetu te niti jednom nije posumnjala u sposobnosti svoje kćeri.

Prema izvještajima od sinoć, Milica važi za nevjerojatno lijepu ženu koja podsjeća na holivudsku glumicu. U rujnu prošle godine na maloj je intimnoj ceremoniji izmijenila zavjete sa svojim dugogodišnjim partnerom, poduzetnikom Sebastijanom Kaplarevićem. Milica trenutno uživa u radostima bračnog života i s pravom je ponosna na svoje uspjehe kao poznata doktorica. Ona ne krije i da je ponosna i na svoje roditelje koji su se zajednički brinuli o njoj i nakon razvoda.

Preporučujemo