Srpska publika ima veliku naklonost prema jednoj od svojih najomiljenijih voditeljki, poznatoj po ogromnoj popularnosti. Kako “Zvezde Granda”, muzičko takmičenje, započinju svoju novu sezonu, voditeljica emisije Sanja Kužet sve više se pominje  među gledaocima. U svakoj epizodi uspeva da očara publiku svojom upečatljivom pojavom i jedinstvenim smislom za modu, što pomno prate kako obožavaoci, tako i korisnici društvenih mreža. Ni posljednja epizoda nije bila drugačija, jer je Sanjina cjelokupna prezentacija nastavila da privlači pažnju i divljenje njenih gledalaca. Međutim kada nije pred kamerama ona voli udobno da se osjeća.

Čim je stigla do lokacije snimanja, zadivljujuća voditeljka je odmah postao centar pažnje. Njenu izuzetnu ljepotu bilo je nemoguće zanemariti, bilo da je pred kamerom ili van nje. Sanja Kužet posjeduje rijetku sposobnost da uljepša svaki odjevni predmet koji nosi, o čemu svjedoče njena nedavna pojavljivanja u uglađenim, takmičarskim kombinacijama. Ipak, njena odluka da se odluči za opušteniji stil tokom snimanja bila je dobrodošlo odstupanje od norme.

Dok je u studio stigla svojim automobilom, harizmatična voditeljka ga je graciozno parkirala i privukla pažnju svojim nenapornim stilom, noseći ležernu odjeću koja je bila netipična za njen uobičajeni izgled na ekranu. Njena prirodna ljepota mnogima je bila upečatljiv prizor. Iskoristivši trenutak, fotoreporteri su je uslikali bez šminke prije nego što ju je nanijela.

Sanja Kužet obukla je teksas suknju do kolena koja je delovala kao vanvremenska. Uparila ga je sa klasičnom crnom atletskom majicom, a njen outfit je upotpunio par sandala koje su bile iste boje kao i njena košulja, koje su služile kao stilski dodatak. Sanjine ravne sandale bile su izuzetno udobne, a mnoge su posmatrače privukli šareni i zadivljujući ukrasi na naramenicama. Neke su se žene čak raspitivale gdje ih je nabavila i koliko koštaju. Ove sandale odavale su atmosferu “devojke iz susedstva”, zbog čega je Sanja dobila brojne komplimente.

Preporučujemo