Najvredniji imetak u životu Nikole Rađena su njegovo dvoje djece. On je vrsni vaterpolista koji je kroz svoju karijeru iskusio i trijumfe i iskušenja. Uprkos svom nedavnom skandalu oko neuspjelog doping testa, Rađen je istrajao i postigao mnogo uspjeha u sportu. Savladao je lične prepreke, ali i izazove sa svojim bivšim i sadašnjim timovima.

Sada je prešao ta mračna vremena i postao cijenjen mentor u očima roditelja koji mu povjeravaju svoju djecu na poduku plivanja i vaterpola. Učenici mu se dive zbog njegove sposobnosti da se poveže s njima na ličnom nivou i nauči ih pravim tehnikama. Nikola Rađen, otac dvije kćerke, Tee i Nine, koje odgaja sa Anom Kokić, svojoj djeci daje časove plivanja. Sa svojom drugom suprugom Milicom Ristić dočekao je i prinovu Alekseja.

Iako ima manje od sedam meseci, Aleksej je već pokazao izuzetne sposobnosti za plivanje, što je njegov ponosni otac ponosno podelio na Instagramu. Nikola nalazi utjehu u svom privatnom bazenu, smještenom u njegovom raskošnom prebivalištu koje je renovirano nakon vjenčanja. Na ovoj lokaciji je snimljen inauguralni porodični portret njegovog sina i kćeri.

Sportista je imao razne druge detalje za otkrivanje, međutim, na kraju je odlučio da podijeli samo jedan snimak na Instagramu. Povratne informacije dobijene od komentatora u vezi sa ovom objavom bile su izuzetno pozitivne. Jedna fotografija i izrazi na Tee i Nininim licima otkrivaju njihovo ushićenje što su se slikali sa svojim mlađim bratom ili sestrom. Evidentno je da ga drže i da se trude da ispune svaki njegov zahtjev. Nikola na sve načine pokušava da zaštiti svoju djecu od prevelikog izlaganja javnosti, ali momente koje podijeli odišu njegovim ponosom i ljubavlju prema njima.

Preporučujemo