Već je svima poznato da je omiljena voditeljica u Zvezdama Granda Sanja Kužet najavila daće se jedno vrijeme povući sa posla zbog trudnoće. Sanja Kužet, poznata srpska televizijska voditeljka, proslavila se vođenjem “TV Bingo” na mreži “Pink”. Kasnije je postala istaknuta ličnost na muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, koje nastavlja da se emituje na TV “Prva”. Svojim zadivljujućim scenskim prisustvom i elokventnim govorničkim sposobnostima, prelepa Sanja je bez muke osvojila srca gledalaca i izazvala njihovo duboko divljenje. Štaviše, proslavljena je zbog svoje istinske strasti prema svom zanatu, često pokazujući svoj entuzijazam pevanjem i plesom zajedno sa talentovanim mladim učesnicima u veoma popularnom muzičkom programu.

 

Dok Sanja, impresivna osoba, svoj privatni život radije skriva, javnost je svjesna da ima dva sina. Tokom svog mandata na TV “Pink” dočekala je svog najstarijeg sina Andriju u dvogodišnjem braku sa Zoranom Piperom. Nažalost, njihov brak se raspao za manje od godinu dana. Ipak, Sanja ističe da je njihov razvod bio prijateljski, bez negativnosti i teških riječi. Oba roditelja podjednako doprinose odgoju svog sina, osiguravajući da on dobije ljubav i pažnju koju zaslužuje. U medijima su 2014. godine kružile glasine o romantičnoj vezi Sanje Kužet sa Aleksandrom Acom Sofronijevićem, renomiranim muzičarem i vođom „Velikog orkestra“. Međutim, voditeljka je nedvosmisleno demantovala ove spekulacije, ističući da je njen odnos sa Acom strogo profesionalan i prijateljski.
Sanja Kužet je sa svojim partnerom Nemanjom Živojinovićem, koji je direktor marketinga u srpskoj kompaniji „Pežo“, radosno dočekala njihovog drugog sina Strahinju. Sanja otvoreno izražava zadovoljstvo njihovim nezvaničnim partnerstvom, navodeći da nema želju da ulazi u drugi brak. Zanimljivo je da su Sanja i Nemanja delili duboku emotivnu vezu tokom svojih ranih dvadesetih. Međutim, zbog nedostatka emocionalne zrelosti i profesionalne ispunjenosti u to vrijeme, njihova veza je prekinuta. Ipak, sudbina je intervenisala i ponovo ih spojila.

 

Vest o trudnoći zadivljujuće voditeljke i skorom dolasku njihovog drugog sina zatekla je medije, jer su Sanja i Nemanja svoju dvogodišnju vezu od kraja 2014. godine stručno držali u tajnosti. Vesela porodica trenutno ceni svoje zajedničko vreme, a Sanja je razigrano izrazila čežnju za ćerkom, u šali se osvrnuvši na svoje postojeće troje dece – Andriju Strahinju i svog voljenog Maltežana Todora, koji služi kao stalni izvor inspiracije i nepokolebljive ljubavi. “Zvezde Granda”, jedna od najpopularnijih emisija na regionalnoj televiziji, trenutno prolazi kroz značajne promjene. Sanja Kužet, koja je nedavno podijelila uzbudljive vijesti o svom predstojećem majčinstvu, završila je svoje voditeljske obaveze za ovu sezonu.

S obzirom na okolnosti, nije bilo iznenađenje da je ova odluka donesena. Jasno je da će joj pauza u narednim mjesecima biti od velike koristi, pružajući joj mir i zadovoljstvo. Saša Popović je nedavno otkrio da se Sanja suočavala sa izazovima tokom trudnoće, što je dodatno učvrstilo potrebu za odmorom. Potvrđeno je da će Ana Sević uskočiti da ispuni svoje obaveze. Kako sa nestrpljenjem iščekuje dolazak sina sa partnerom Nemanjom Živojinovićem, divna voditeljka je ispunjena iščekivanjem. Prije toga je već imala dvoje djece. Ona je danas srdačno dočekala Andriju, svog četrnaestogodišnjeg sina iz prethodnog braka, a zajedno sa Nemanjom dele radost podizanja svog šestogodišnjeg sina Strahinje. Bez sumnje, dečaci su uzbuđeni zbog prinove u porodici, dok će mama sada imati više kvalitetnog vremena da se posveti svojim najmilijima i ličnoj dobrobiti. Njena odluka je čvrsta i nepokolebljiva. „Ovo je kraj mog učešća u ovoj sezoni, draga moja publiko…
Sanja Kužet oprostila se od voljenog programa na Instagramu, izražavajući svoje osjećaje dok su fotografije snimljene posljednjeg dana produkcije, trenutka kada joj pomisao da nije stigla do kraja još nije pala na pamet. Sada, krenimo putem koji vodi novim pobjedama u našim ličnim nastojanjima!

Preporučujemo