Žika Jakšić, voditelj iz Srbije, slovi za jednog od najzanosnijih i najintrigantnijih voditelja. Sa svojom magnetskom karizmom i nevjerojatnom karijerom, etablirao se kao istinska sila na koju treba računati. Važi za pionira i ključnu osobu u osnivanju renomiranog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”.

 

Javnost je često zaokupljena njegovim obrazovanjem, jer je Žika završio srednju pedagošku školu prije nego što je upisao Akademiju pedagoških strukovnih studija u Kruševcu. Karizmatični Žika ne samo da vodi popularnu emisiju “Nikad nije kasno”, već je i ponosni vlasnik istoimene vinarije. Poznat po svojoj neizmjernoj energiji i nepokolebljivoj ambiciji, Žika je stekao odane sljedbenike u lokalnoj zajednici. Međutim, detalji oko njegova rođenja ostaju misterij, jer vrlo malo ljudi zna točno vrijeme i mjesto njegova dolaska na svijet. Rođenje voditelja Žike Jakšića dogodilo se 6. veljače 1964. godine u Aleksincu. . Dok o njegovom životu ima mnogo podataka, identitet brata Žike Jakšića ostaje prava enigma.

Žika Jakšić miljenik je publike, osvaja opuštenošću i otvorenošću. Njegove emisije uvijek su pune smijeha i zabave, jer s lakoćom povezuje natjecatelje renomiranih glazbenih natjecanja s istomišljenicima. Žika ima buran ljubavni život i on j ečesto meta raznih medija, no on svoje bivše supruge ustrajno hvali. Šuška se da voditelj ima sklonost petljanju u tuđe osobne stvari, a istovremeno čuva svoje. Samim time, samo rijetki su svjesni da Žika Jakšić ima brata,  renomiranog pjevača.

Vladimir Jakšić Musa, član renomiranog rock benda “Revolveri”, postigao je značajnu popularnost tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća. Najistaknutije pjesme grupe, : „Nema povlačenja, nema predaje” i „Brod na okeanu”., postale su veliki hitovi i nema ko ih ne zna.

Preporučujemo