Otkako se razdvojio od dugogodišnje partnerke i majke njegove dece Mirjane, romantične afere Jovana Memedovića bile su tema javne rasprave. Nedavne spekulacije o njegovom ljubavnom životu samo su se intenzivirale nakon prošlonedeljne ceremonije venčanja njegove ćerke Maše. Veliko pitanje koje se svima vrti je da li će Jovan Memedović u javnost predstaviti svoju novu dragu.

Tokom Mašinog svadbenog slavlja, sa zanosnom plavušom Snežanom Stojković primećen je poznati voditelj. To je izazvalo spekulacije da je Snežana zapravo nova devojka Jovana Memedovića. Slike objavljene na njenom “Instagram” nalogu sugerišu da Memedović i Snežana imaju blisku vezu. Uprkos prisustvu njegove bivše supruge, činilo se da njih dvoje uživaju, plešući zajedno na plesnom podiju uz vesele stavove.

Kada je Jovanu objavila fotku uz nju je napisala: “Kakva fantastična zabava!”  To pokazuje da su se odlično proveli a odmah su krenule i reakcije javnosti. Oko Jovana i Snežane digla se prašina još prije nekoliko mjeseci  u medijima nakon što je objavljena fotografija na kojoj večeraju sa Mirjanom Bobić Mojsilović u restoranu. Međutim, niko od njih se nije javno osvrnuo na situaciju, pa su fotografije samo pojačale glasine oko njih. Mnogi očekuju zvanično saopštenje.

Izveštaji lokalnih medija sugerišu da Snežana ima iskustvo u fudbalu. Međutim, sada je stekla ime kao prosperitetni profesionalac u marketingu i proizvodnji. Često sarađuje sa Memedovićem na raznim projektima, a trenutno je producentica emisije “All Natural” u kojoj je već dugi niz godina. Priroda njihove veze ostaje misterija – da li su samo dobri poznanici i kolege ili između njih postoji nešto više, tek treba da se utvrdi. Do tada, ostaje nam samo da nagađamo da li je ona nova ljubavna ipartnerica renomiranog voditelja.

Preporučujemo