Objave Kristine Mitrović na “Instagramu” konstantno privlače pažnju bez premca, a ljudi danima raspravljaju o njenom izgledu. Ona ima veliki broj pratilaca koje posebno interesuje njen stajling.  Kao ćerka vlasnika Pink grupe, uživa u nivou ekstravagancije kakav se retko viđa u Srbiji i ne libi se da se time razmeće na društvenim mrežama. Modni izbori ove nasljednice “ružičastog” carstva često izazivaju oštre reakcije, posebno kada je riječ o odjevnim predmetima vrijednim hiljadama eura od kojih žene izazivaju strahopoštovanje. Ove reakcije ponekad mogu biti prilično intenzivne i poneki je i osuđuju zbog stila života koji vodi.

 

Kristinine papuče posebno su upadle u oči, ne samo zbog svog elegantnog izgleda, već i zbog očigledne udobnosti, jer ih često nosi. Nedavno je na Instagramu osvanula fotografija Mitrovićeve ćerke u skromnoj odeći na kojoj su bile i papuče luksuznog brenda – iste one koje poseduje Kristina. Kasnije smo otkrili da je isti taj par nosila dok se odmarala sa svojim dečkom Ilijom, uz pozadinu privatnog aviona.

Osim toga, obukla je opušteni ansambl, sa trenerkom iz Guccija. Kristina ima jak afinitet prema svojim omiljenim papučama, koje imaju dvostruku privlačnost. Ove papuče odlikuju se izvanrednom izradom, razlogom za njihovu skupu cijenu, kao i atraktivnim izgledom. Kombinacija bijelih i smeđih nijansi omogućava jednostavno uparivanje s izborom odjeće, kao što su haljine, suknje, kratke hlače, pantalone, teksas, pa čak i trenirke.

Osim teme o luksuznom životu, što je nesumnjivo značajan aspekt, pažnju je privukla i nedavno obnovljena Kristinina veza sa dečkom Ilijom. Čini se da je njihova ljubav jedno prema drugom iz dana u dan sve jača, a Ilija je njeguje kao najvredniju stvar na svijetu. Kristini nije stran glamurozan život, s obzirom da je njen partner poznat kao “kralj uranijuma” i jedan od najmlađih milijardera koji postoje. Kristina svakodnevno prima poklone koji joj donose radost i sreću, omogućavajući joj da uživa u životu punom ekstravagancije, poput luksuznih odmora, pristupa privatnim avionima, brojnih vrhunskih vozila i osobnih vozača s premium osiguranjem.

Preporučujemo