Tijana Krstić, porodična prijateljica Marjanovića iz Rakovice, Zorana Marjanovića opisuje kao harizmatičnog muškarca koji lako privlači žene. Kada je izašao iz zatvora, Tijana je došla da ga vidi u njegovoj kući u Borči u Beogradu. Nakon što je izrazila podršku Zoranu, Tijana je otkrila da čvrsto veruje u njegovu nevinost. Tvrdila je da je Zoran previše voleo svoju porodicu i ćerku Jelenu da bi ikada počinio ubistvo. Tijana je uverena da je zločin počinio neko ko je bio veoma ljubomoran na Zoranovu porodicu. Kada su Tijana i njena kuma Vera ovog leta posetile Zoranovu kuću, ona mu je preko Vere prenela svoje pozdrave. Tijana poznaje i Zoranovu devojku i buduću suprugu Zoku i doživljava je kao normalnu osobu bez naznaka da je umešana u bilo koju sektu.

Tijana je spomenula i da se ovog ljeta viđala sa Zokom i malom Janom. Njihova ljubav jedno prema drugom bila je očigledna i duboko osjećana. Oduševljena sam što je njihova veza objavljena u javnosti, a ja sam vatrena obožavateljica njihove veze”, rekla je ona. Apelacioni sud u Beogradu danas je sazvao veće i doneo rešenje o ukidanju pritvora osumnjičenom Zoranu Marjanoviću, nalažući njegovo momentalno puštanje na slobodu. Određivanje pritvora od strane suda je najteža mjera koja je poduzeta kako bi se osiguralo prisustvo optuženog i nesmetano odvijanje sudskog postupka.

Sud je dužan da smanji trajanje pritvora na najkraće potrebno vrijeme i da ga ukine. pritvora kada prestanu razlozi za njegovo sprovođenje.S obzirom na kritični događaj koji se dogodio prije više od sedam godina 02.04.2016.godine, a lišavanje slobode okrivljenog tek 15.09.2017.godine, Apelacioni sud priznaje produženje trajanja pritvora. godine, kada je okrivljeni držan u pritvoru do 12. jula 2018. godine, kada mu je isti konačno ukinut.Apelacioni sud je nedavnom odlukom konstatovao da je Marjanoviću prestao pritvor. Zbog toga je Zoran Marjanović danas pušten iz Centralnog zatvora, odlukom Apelacionog suda i sjednice Vijeća. Po izlasku iz zatvora, ispred objekta ga je čekala Zorica Mitrović, njegova sadašnja partnerka.

Nakon kratke izjave za Kurir, par je naišao na nesreću sa vozilom. U međuvremenu, Kuriru su Marjanovićeve komšije obavijestile da njegova porodica već mjesecima ne živi u njihovoj kući. Porodici su ugašene električne usluge, a jedina osoba koja posjećuje rezidenciju je Verina kuma, koja povremeno provetrava prostorije. Vjeruje se da su se članovi porodice, izuzev navedenih, preselili u Krnjaču.

Preporučujemo