Društvene mreže su danas postale rasadnik raznih savjetnika, trenera, gurua, i svih ostalih koji misle da mogu ponuditi neke svoje usluge. Tamo ima za svakoga ponešto, i jednom kada ste on line, tamo možete iz znatiželje ostati satima. Hannah Jones je uspješna komičarka iz Kolorada, čiji se komični materijal često usredsređuje na njen lični život, porodicu i veze. Nedavno je njeno ime kružilo internetom nakon što je lista pitanja koja izazivaju razmišljanje za parove postala viralna, zbog čega su je neki optužili da promoviše razvod. Međutim, kako prenosi Daily Mail, Hana je sama pitanja nazvala “zabavnim” i ohrabrila parove da ih koriste kako bi bolje razumjeli svoje partnere.

Jedno od pitanja koje je postavila bilo je: “Kad biste mogli promijeniti jedan aspekt mog fizičkog izgleda, šta bi to bilo i zašto?” Drugo pitanje je glasilo: „U slučaju da nam kuća gori i da možete spasiti samo jednu osobu, da li biste izabrali mene ili svoju majku?
Kada bi morao da izabereš jednu osobu za koju oboje znamo da me prevariš, ko bi to bio? S obzirom na izbor, da li biste radije prekinuli našu vezu i nikada me više ne vidjeli, ili biste ostali zajedno još tri godine do moje smrti?

Da li biste radije bili sa nekim ko ima drugačiju ličnost, ali liči na mene ili sa nekim ko uopšte ne liči na mene, ali ima potpuno drugačiju ličnost? Ova “podmukla pitanja” izazvala su smeh na hiljade, ali neka su ih zapravo postavila svojim partnerima. Moj muž je odgovorio na sva ova pitanja ne povrijedivši moja osjećanja, čineći da se osjećam voljeno. Jedan muškarac je kritikovao: “Vi ste trgovac razvodima, vaš cilj je da uništite brakove.” Drugi je napisao: “Kako prekinuti vezu u pet jednostavnih pitanja”, dok je treći dodao: “Ovo zvuči tako toksično, nema drugog odgovora osim da se ne pokušava.

Preporučujemo