Una Čolić je na veličanstven način obilježila rođendan. Ćerka jednog od najistaknutijih estradnih umjetnika na ovim prostorima, Zdravka Čolića, razumije život u luksuzu koji joj je otac priuštio. On je pokušavao da svoju suprugu i kćerke ne eksponira u javnosti, ali ponekad se čini da kćerke uživaju u medijskoj pažnji. U centru Milana, modne prijestolnice, raskošan restoran ponudio je šampanjac, prefinu tortu od jagoda i poklon uglednog brenda za proslavu 22. rođendana Une Čolić, koji je potpisao pomenuti brend.

Nakon što je na svom Instagram storyju objavila niz fotografija, postalo je jasno da su najviše pažnje privukle one kombinacije koje su naglasile njene duge noge i dekolte. Iako je za divljenje pokazati takvu smjelost, rođendan je posebna prilika koju treba proslaviti u skladu s tim. Uprkos tome, Una je dobila obilje čestitki, a iako se njen rođendan slavio u nedjelju, dobre želje su nastavile da pljušte i u ponedjeljak.

Uz profil na Instagramu koji ima preko 40.000 pratilaca, Una sa svojim fanovima dijeli svoja iskustva sa putovanja i žurki. Ipak, najviše pažnje, kako pozitivne tako i negativne, izazvale su njene objave od prošlog ljeta. Ove objave sadržavale su njene slike u otvorenim kupaćim kostimima, a jedan poseban post, nazvan “divlji i slobodni”, izazvao je veliku diskusiju.

Prošlo je nekoliko sedmica otkako se incident dogodio, a mnogi se pitaju u kakvom je stanju Čolinog ljubavnog života. Ekstravagantni pokloni i crvene ruže koje smo ranije spominjali sigurno su došli od nekoga, što je dovelo do spekulacija o potencijalnom romantičnom partneru. Međutim, Čolin naslednik je notorno privatan kada su u pitanju njene emocije i tek treba da objavi fotografiju sa svojom drugom partnerkom, uprkos verovatnoći da ona postoji. Neizvjesno je hoće li se to promijeniti ako i kada njena emocionalna veza postane ozbiljnija.

Preporučujemo