Mnogi će reći da u Srbiji medijskom sferom vedri i oblači Željko Mitrović koji je vlasnik TV Pinka i koji je zgrnuo ogroman novac prikazujući rijaliti emisije koje su veliki broj gledalaca držale prikovanim za male ekrane dan i noć. Njegova desna ruka u poslu je njegova supruga Milica.

Milica Mitrović, direktorica Zabavnog programa televizije Pink, na odmoru u Cannesu doživjela je prekrasnu atmosferu. Blagdansko raspoloženje nije pripisalo samo Uskrsu, već i još jednom značajnom danu – rođendanu.

U društvu najmilijih, među kojima su bili i suprug Željko Mitrović, vlasnik ružičaste televizije, te njihove dvije kćeri, Kristina i Andrea, supruga je veselo obilježila svoj 53. rođendan na prekrasnoj Francuskoj rivijeri.

U pripremama za najveći europski filmski festival, Cannes trenutno vrvi od uzbuđenja. Živahna atmosfera grada uhvaćena je u zadivljujućim uličnim kadrovima koje je Milica podijelila u svojim pričama. Unatoč živopisnom okruženju, sve su oči još uvijek bile uprte u njezin izvanredan dan.

Proslava iznenađenja održana je u cijenjenom objektu poznatom kao “La Mome”. Na temelju snimljenih slika njezina lica, vidljivo je da ju je ovaj događaj zatekao nespremnu, što nas navodi na sumnju da je njezin suprug odigrao ključnu ulogu u tome.

 

Dok su se svjetla gasila, melodična rođendanska pjesma ispunila je zrak, popraćena svjetlucavim mini-vatrometom koji je obasjavao prostor iz različitih kutova. I na kraju, nježan poljubac označio je vrhunac slavlja.

Osim toga, među prisutnima su bili Šon Parnet i Ilija Riskin, koji će kasnije postati zetovi.S ponosom je Željko stajao uz pomno odabrane družice svojih mlađih kćeri, uživajući u izboru vrhunskih vina i, naravno, tompusa.

Milici su prekrasan cvjetni aranžman poklonili Andrea i Šona, koji su dvije godine prije završili studije Medicinskog fakulteta u Beogradu. Osim toga, šuška se da je i Kristinin budući suprug, zagonetni milijarder iz Kazahstana, pokazao viteštvo.

Pronalaženje ljubavi možda nije izazovan zadatak, kao što je jednako lako ne voljeti. Međutim, prava poteškoća leži u otkrivanju voljene osobe koja vam iskreno uzvraća ljubav. U ovoj radosnoj prigodi Vašeg rođendana, Željko Vam je od srca čestitao, popraćen milozvučnom pjesmom.

Biografija:

Svoj profesionalni put Milica Mitrović započela je krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina na trećem programu Radio-televizije Beograd. U početku je vodila program pod nazivom “Jesam li te već… vidjela?”, u kojem su nastupali rock bendovi u usponu. Nakon toga, Milica je preuzela vođenje popularnih emisija “Folk Top-lista” i “Muzički spomenar”. Kako je nastala Televizija “Pink” i Milica se udala za Mitrovića, prešla je u redakciju ovog medija.

  • Tokom 25 godina postojanja “Pink” je proširio svoj obim poslovanja, iz čega je nastala “Pink Media Grupa”. Ovaj konglomerat obuhvaća radijske i televizijske sadržaje, kao i filmsku i glazbenu produkciju, produkciju satelitske televizije i zračne usluge. Godine 1997. Mitrović je osnovao izdavačku kuću “City records”, koja je privukla renomirane glazbenike s prostora bivše Jugoslavije da snimaju albume.

Milica Mitrović trenutno je glavna i odgovorna urednica u “City recordsu”. No, mnoštvo reality showova u produkciji “Pinka”, a samim tim i bračni par Mitrović, učinilo ih je uistinu istaknutim, doduše i kontroverznim osobama u srpskoj javnosti. Njihova produkcijska “kuhinja” iznjedrila je emisije poput “Farme”, “Dvora” i “Zadruge”, koje predstavljaju zajednički rad Željka i Milice Mitrović. Unatoč dugogodišnjoj prisutnosti u srpskoj javnosti od preko 25 godina, Milica rijetko daje intervjue medijima.

 

No, u novembru 2013. prekinula je šutnju kako bi se prvi put pozabavila strogim propisima koje nastoji uspostaviti na “Pinku”. Odgovor je to na otvoreno pismo novinarke Milene Petković, koja je u pismu upućenom Željku Mitroviću izrazila zabrinutost zbog kašnjenja plaća. Iako vlasnik nije odgovarao na ove pozive, na scenu je uskočila direktorka programa Televizije “Pink”.

Milica je na svom “Fejsbuk” profilu pozvala nezadovoljne uslovima rada na Pinku da ljubazno podnesu ostavke na svoje funkcije. Posebno je ciljala na pojedince koji su svoje uloge osigurali osobnim vezama, ističući da su opterećivali organizaciju više od deset godina. U svom je komentaru dodatno pojasnila da je mislila na one koji nisu bili kvalificirani, ali su do svojih pozicija došli osobnim vezama.

Ako pojedinci budu nezadovoljni primanjem isplate dva mjeseca nakon što su dospjeli, Milica im je predložila da istraže alternativne mogućnosti zapošljavanja. Osim toga, obitelj Mitrovići poznata je po filantropskom djelovanju, među kojima je i dosljedno nastojanje da djecu iz „Centra za zaštitu dojenčadi, djece i mladeži“ u Zvečanskoj šalju na odmor na more.

Preporučujemo