Zvali su ga kraljem narodne muzike i njegova pogibija je sve šokirala. Zajedno sa suprugom Gordanom, Šaban Šaulić je blagoslovljen sa troje djece: dvije kćerke Ilda i Sanela i sin Mihajlo. Šaban je u početku bio protiv toga, ali je Ilda odlučila krenuti njegovim stopama i nastaviti uspješnu karijeru pjevačice. . Sanela, druga Šabanova kći, u sretnom je braku sa Zoranom Batom Mirkovićem, bivšim nogometašem Partizana. Ovaj brak je Šabanu donio prvog unuka Luku. Osim toga, Šaban ima priznatog izvanbračnog sina Roberta, kojeg je financijski uzdržavao sve dok nije napunio 18 godina. Prema medijskim izvješćima, Robert se trenutno suočava s financijskim poteškoćama i živi pun izazova u Zrenjaninu. Šaban priznaje da je zbog karijere često bio odsutan, a najveći dio odgovornosti za odgoj djece snosila je njegova supruga. Ipak, jako se ponosi činjenicom da je njegova supruga njihovu djecu izvela na pravi put, oblikujući ih u osobe dobrog srca. Obitelj je tijekom godina često mijenjala prebivališta, jer se Šabanova supruga radije selila. Dok su im djeca bila mala, živjela su u prostranim kućama s okućnicama, no kako su odrastala, zadovoljstvo su pronašla u udobnom stanu.

Nakon jednog od nastupa, Šaban je na aerodromu zaustavio taksi kako bi krenuo kući i ispričao zanimljivu zgodu. Taksist ga je pitao za adresu, ali Šaban se nije mogao sjetiti u kojoj kući trenutno živi. Nastupajući na pozornici, sklopio je brojna prijateljstva, među kojima i blisku vezu s poznatom pjevačicom Zoricom Brunclik, koja mu je kuma. Dugo je održavao prijateljstvo s Miroslavom Ilićem, no njihova veza je prekinuta nakon NATO agresije na Srbiju. Miroslav je javno kritizirao Šabana i druge pjevače koji su za to vrijeme bili u inozemstvu. Medijski su kružili napisi o nesuglasicama između Šabana i njegove dugogodišnje prijateljice Ane Bekute, no kasnije je objavljeno da su se pomirili. Dodatno, pokrpao je stvari s Hasanom Dudićem.

Kada je u pitanju njegov sin on se odlično snašao. Mjesecima se naveliko raspravlja i piše o iznimnoj prirodi boravka Mihajla Šaulića u Zürichu. Nažalost, trenutni navodi medija samo su špekulacije, jer se uvriježeno pretpostavlja da diplomati moraju voditi luksuzan način života kako bi uzdržavali svoje obitelji. Dugo je izdanak preminulog glazbenika Šabana Šaulića poslušno obnašao dužnost generalnog konzula u Švicarskoj, uživajući prikladan smještaj i razne druge povlastice vezane uz tu funkciju. Iz perspektive Mihajlove majke Goce i njegove sestre Ilde stječemo uvid u Mihajlov život u “tuđini” i kako se snalazi. Njihovi bi iskazi mogli navesti javnost na pomisao da Mihajlo sa suprugom Marinom i kćerkicom uživa na pretek.

Naime, Ilda je krenula istim primjerom nakon što je Mihajlova draga osoba na Instagramu podijelila fotografiju njihove dnevne sobe, jer je i ona bila označena na slici. Iako su samo rijetki posjetili društvene mreže, vidljivo je da rezidencija Mihajla Šaulića i njegovih dviju princeza podsjeća na suvremeni dvorac izuzetne ljepote, usporediv s imanjem koje je sam pokojni pjevač stekao. Na podu su postavljene elegantne bež mramorne ploče, na čijem se vrhu nalazi čvrsta komoda izrađena od punog drva, koja podupire veliki televizor ravnog ekrana koji je suptilno uvučen. Prisutnost razbacanih dječjih igračaka po podu dodaje ugodnu, obiteljsku atmosferu u sobu. Slika također služi kao dokaz da, čak i dok boravi u inozemstvu, par i dalje snažno voli domaće kanale te aktivno prati i podržava Ildina nastojanja. Mihajlovo srce razgalila je objava na Instagramu, koja je neporeciv dokaz trajne ljubavi i poštovanja između snahe i svekra i dugo nakon vjenčanja.

Preporučujemo