Već danima svi mediji pišu o tome kako je poznata pop pjevačica postala majka. Korištenjem surogat majke, pjevačica Marija Šerifović ponosno je javnosti predstavila svog sina Marija čime je obilježila svoj ulazak u majčinstvo. Osim što je na Instagramu podijelila detalje o svojoj karijeri, izrazila je i svoje nade i snove o onome što je pred njom.

 

Šerifović je izrazila zahvalnost vjernim navijačima koji su uz nju od početka. Osim toga, razgovarala je o svojoj koncertnoj turneji, isprva je razmišljala o tome da je otkaže iz osobnih razloga, no naposljetku je odustala. Nakon što završe svi planirani nastupi u regiji, pjevačica planira napraviti privremenu stanku iz javnosti.

 

U izjavi za javnost objavljenoj na spomenutoj društvenoj platformi, Marija je detaljno opisala svoje buduće planove. “Kada se sve završi, uzet ću prijeko potrebnu pauzu od pjevanja. Bi li ti to odgovaralo, Verice?” upitala je. Nedugo nakon toga, poznata pjevačica javno je podijelila “priču” uz svoje malo dijete. Ovaj dirljivi trenutak dogodio se dok ga je ljuljala u naručju i melodično pjevala “uspavanku” iz omiljenog filma “Prljavi ples”. Prateći uvodni video učinkovito prikazuje bit ove nježne scene, a istovremeno upućuje želje za mirnu večer svima koji ga pogledaju. Marija Šerifović istaknula je koliko je važno odvojiti vrijeme za duboko promišljanje i raspravu o pozitivnim vijestima koje je nedavno primila, nagovještavajući nadolazeći razgovor većeg značaja.

 

Pozdrav, moji dragi pratitelji! Bilo da je zora, poslijepodne ili sumrak, od srca vas pozdravljam, bez obzira na vašu lokaciju ili trenutne aktivnosti. Današnji dan ima poseban značaj jer ovim govorom krećem u svoj inauguracijski pothvat u carstvo pripovijedanja. Koristim ovaj trenutak da izrazim svoju najdublju zahvalnost za nevjerojatno dirljive poruke koje sam primio od svakoga od vas. Ogromna bujica privrženosti dirnula me do srži i želim da znaš da to iskreno osjećam. Trenutačno moje srce Škorpiona prepuno je obilja ljubavi i stoga ljubazno tražim nekoliko trenutaka samoće da sve to provedem u miru. Budite uvjereni, doći će vrijeme kada ću moći dublje i ozbiljnije proniknuti u ovu temu. Prije svega, željela bih izraziti svoju iskrenu zahvalnost svima vama za ogromnu ljubav i podršku koju ste nam iskazali. Marija je također podijelila te osjećaje u svojoj objavi na Instagramu.

Preporučujemo