Marija Šerifović je kroz svoju karijeru uporno isticala želju da ima sina. Nakon brojnih izazova na putu prema trudnoći, pjevačica nažalost nije uspjela. U potrazi za svojim snom, zatražila je pomoć surogat majke, što je rezultiralo rođenjem sina Maria u Americi početkom prosinca. O tome već nekoliko dana pišu svimediji u Srbiji. Javnost, kao i njezini vjerni prijatelji i obožavatelji koji su pomno pratili svaki Marijin korak, bili su oduševljeni viješću. Njihovoj radosti nije bilo kraja dok su gledali pjevačicu kako šeta živahnim ulicama Los Angelesa, praćena svojim dragocjenim sinom radosti, na slikovit i suncem okupan dan.

Uz izlazak albuma, Marija je predstavila i pjesmu pod nazivom “Samo nas dvoje”, koja u prijevodu nosi isto značenje. Marija se dobro  pripremila za roditeljstvo, posjeduje elegantna i elegantna tamnoplava kolica, a novopečena majka se pobrinula za bogatu zalihu bočica i dekica za bebu. Marija čuva povjerljivost identiteta oca, a ugovorom je određeno da će u matičnoj knjizi sina biti samo njezino ime. Prema Marijinim riječima, dijelila je duboku vezu sa svojom surogat majkom, za koju smatra da joj je pomogla da ostvari svoju najveću želju. Simbol zvijezde koji je podijelila simbolizira upravo tu vezu.

Marija je ispričala priču o ženi koja je imala presudnu ulogu u ostvarenju njezine najveće životne želje. Njihova je veza bila nevjerojatno jaka, međusobno su komunicirali na dnevnoj bazi i podržavali jedno drugo tijekom trudnoći. Čak su zajedno odlazili na liječničke preglede. Marija je zatim objasnila proces koji je doveo do odluke o odabiru surogat majke.

Milena Đergović, kuma Marije Šerifović, ispričala je svoje iskustvo kada je prvi put ugledala mladog Marija. U svim svojim godinama nikada nisam vidjela nešto tako zadivljujuće kao ono čemu sam danas svjedočila. Marija me ljubazno pozvala na video poziv, a kada mi se njihova slika pojavila na ekranu, ostala sam bez riječi od njihove silne ljepote. Dok sam gledala Mariju, nisam mogala ne primijetiti istaknute podočnjake ispod njenih očiju. Ja se žarko nadam da će neko od nas imati priliku da im pruži mali znak pažnje i brige kada posete Srbiju. Međutim, može doći do prijateljskog natjecanja između Verice i mene dok se natječemo za privilegiju da brinemo o Mariovim potrebama.

Preporučujemo