Poznata pjevačica Tina Ivanović postala je majka sa 16 godina, ali joj je bivši suprug bezdušno uskratio mogućnost da se uključi u odgoj njihovog djeteta, što je dovelo do golemih muka i teškoća. Suočena s neprestanim obiteljskim svađama, hrabro je odlučila napustiti svoj dom. Tina Ivanović nedavno je u emisiji uživo plijenila pozornost promovirajući svoju fantastičnu vilu koja je sada na tržištu za nevjerojatnih 2 milijuna eura.

 

U jednom medijskom istupu Tina je hrabro ispričala svoja potresna iskustva iz tog životnog razdoblja. Podnijela je golemu patnju jer su joj bivši suprug i njegova obitelj branili kontakt s njihovim djetetom. Unatoč njezinim upornim naporima, neprestano joj je uskraćivana prilika da bude sa svojim djetetom, što je bila potresna situacija za svaku majku. Tina je ispričala brojne posjete u blizini  u kojoj je boravilo njezino dijete, strpljivo čekajući priliku da ga vidi.  Obzirom da joj nisu dozvoljavali da ga vid morala je da to radi krišom.

Tina se u potresnom otkriću prisjetila specifičnog događaja iz 2005. godine kada se nakratko susrela sa svojim djetetom dok  se vozio biciklom. S nepune četiri godine možda se nije sjećao tog trenutka, ali Tina im se predstavila kao majka i čak im je dala nešto novca. Primijetila je njihovu zbunjenost i promatrala njihove česte poglede prema vratima svog doma. Nakon razvoda dvije sam godine radila u Njemačkoj i redovno  plaćala alimentaciju. Tek 2005. napokon smo doživjeli dugo iščekivani susret”, ispričala je Tina jednom drugom prilikom. Ona je objasnila da povremeno posjećuje Danijela, a uživaju u zajedničkom društvu u restoranu. Vidljivo je da je Danijel zadovoljan sad kad su u vezi. Prije nekoliko godina ona je preuzela glavnu riječ, a on je to rado prihvatio. Pjevačica je dalje ispričala kako njezin bivši suprug više ništa ne traži jer je Danijel sazrio i osamostalio se.

Samostalan i marljiv pojedinac, ovaj mladi slobodnjak radi kao soboslikar u zemlji, a također poduzima građevinske projekte u inozemstvu. Njegova je zarada za svaku pohvalu, što mu omogućuje kupnju pouzdanog vozila. Dok živi s ocem, zadržava svoju neovisnost i ne ovisi o pomoći roditelja. Kao majka, ponosna sam na njegovu samodostatnost i pažnju koju pokazuje prema vlastitoj dobrobiti. Tina i njen suprug Zvezdan Anđić već godinama žive na periferiji Beograda.

Preporučujemo