Prije samo 48 sati Aleksandra Prijović završila je svoj željno iščekivani peti i posljednji koncert u zagrebačkoj Areni ostavivši publiku u nesmanjenom uzbuđenju. Otprilike 18.000 vjernih obožavatelja bilo je nazočno svake večeri, što je rezultiralo velikom popunjenošću hotela i apartmana diljem Zagreba. Žar oko njezinih nastupa ne pokazuje znakove jenjavanja. Ona se pokazala kao novi muzički fenomen na našim prostorima slično kao što je Lepa Brena bila prije nekoliko decenija.

Nakon Aleksandrinog nastupa, na pozornicu je došao red da izađe renomirani pjevač Dino Merlin. Danas počinje njegova turneja “Mi” s prvim od četiri senzacionalna nastupa u zagrebačkoj Areni. Ne samo da je Merlin osvojio publiku u Zagrebu, već je postigao i rasprodane karte  u četiri Arene u Beogradu, dvije u Skoplju i dvije u Zürichu.

Čim je predstavio svoju turneju, nastala je pomama za ulaznicama, a čak su i one najpovoljnije premašivale cijenu ulaznice za koncert Aleksandre Prijović. Naime, najpovoljnije dostupne ulaznice za nastup Dine Merlina bile su namijenjene nižoj razini i mogle su se nabaviti unaprijed po ukupnoj cijeni od 35 eura. S druge strane, za koncert Aleksandre Prijović bila je potrebna ulaznica po cijeni od 25 eura.

Za prvu kategoriju Merlina cijena ulaznica na donjim tribinama doseže najviše 55 eura, dok je za Aleksandru 32 eura. U drugoj kategoriji su donja postolja za Merlin po cijeni od 45 eura, au trećoj kategoriji po cijeni od 40 eura. Na gornjim tribinama postoje dva odvojena dijela za Merlinov koncert, s cijenom prve kategorije od 35 eura, a druge kategorije od 30 eura. Za nastup Aleksandre Prijović gornje tribine bile su dostupne za 27 eura. Zanimljivo je da su VIP lože imale jednaku cijenu za oba umjetnika, tako da su se mogle kupiti za 130 eura.

Preporučujemo