Kao da trenutni trendovi na TikToku nisu već dovoljno čudni, pojavio se novi viralni trend koji će zasigurno pobuditi vaš interes.Ovu metodu su do sada mnogi isprobali pa možda ćete i vi.  Kaže se da je “test narančine kore” otkrivajuća metoda za procjenu stanja vašeg romantičnog odnosa s partnerom. Ana Birmingham, djevojka, nedavno je podijelila što ovaj test podrazumijeva za one koji možda nisu upoznati s njim.

Da bismo se raspitali o izgledu testa, moramo uzeti u obzir njegove fizičke karakteristike. Pretpostavimo da imam averziju prema guljenju naranče, unatoč tome što ih volim konzumirati. U ovom scenariju pitam svog partnera bi li mogao oguliti naranču za mene, na što on može odgovoriti s “Da, draga moja, rado bih ti pomogao s tim zadatkom” ili “Ne, ljubavi moja, ti si više nego sposobna sama izvršiti taj zadatak”.

 

“Možda je moj partner svjestan mog prezira prema guljenju agruma i nudi mi prethodno oguljenu naranču”, predložila je. Prema Ani, odgovor na određeno pitanje može dati značajan uvid u nečije raspoloženje prema vama i vašoj vezi. Ana savjetuje da ne tražite usluge od svoje drage osobe jer je njihova odgovornost da ih samostalno izvrše. Ako to ne učine, to može biti pokazatelj potencijalnih problema u vašoj vezi i stoga bi to trebalo smatrati crvenom zastavom.

 

Anina teorija izazvala je različite reakcije pojedinaca, pri čemu su neki ponavljali njezine stavove, dok su drugi imali suprotna stajališta. Nakon što je muškarac komentirao da je njegov ljubavni jezik “teorija narančine kore”, jedna se žena oglasila osobnom anegdotom. Prisjetila se kako je njezin otac uvijek gulio majčine naranče bez pitanja, znajući da ona sama to ne voli raditi. Što mislite o ovome?

Preporučujemo