Moda je nešto o čemu svi imamo podijeljeno mišljenje. Mnogima je odjeća samo ljudska potreba i povremeno žele izgledati dobro, ali to je to. Za druge je to lični izričaj i vid umjetnosti, dok je nekima to samo cilj da se ističu sa brendovima i novcem koji troše na precijenjene komade odjeće.

Bilo kako bilo, moda je danas u našem sve više površnom i narcisoidnom društvu postala izuzetno važna. Oduvijek postoje ličnosti na estradi koje su svojim ekscentričnim stilom i izgledom privlačile pažnju, od pjevačice Slađane Milošević i njenih vanzemaljskih kombinacija do DJ Krmka i njegovog turbofolk kiča, svega se moglo vidjeti otkako je južnoslavenske estrade.

Danas vam pokazujemo kontroverzan modni detalj pjevačice narodnjaka koja također važi za ekscentričnu personu na našoj sceni kad je u pitanju izgled. Sa svojom rozom kosom i postmodernom odjećom se uvijek isticala na narodnjačkoj sceni gdje uglavnom vladaju košulje, odijela, elegantne haljine i jako klasični, da ne kažemo konzervativni modni detalji.

To je Zorici pomoglo da se vizualno istakne i postane jako upečatljiva. Na priloženim slikama možete vidjeti njene čizme koje su iznervirale mnoge. Naime, u pitanju su čizme koje su raspar u bojama – jedna je crna, druga je bijela i to je izazvalo lavinu komentara.

Mnogi smatraju da je novi trend nošenja cipela koje se ne slažu potpuno dječiji i debilan, dok mnogi drugi hvale Zoricu što nije pretjerala s ovim već je pametno sparila svoju crno bijelu kombinaciju sa pepito dezenom sa tim svojim crnim i bijelim čizmama, koje su stavile njenu drečavo rozu kosu u prvi plan i opet joj pomogli da se istakne među njenim kolegama.

Preporučujemo