Voditelj  Ognjen Amidžić ima prilično buran ljubavni život. Iako je tek u četrdestima oženio se već po treći put i nedavno je dobio još jednog sina kojeg su Mina i on nazvali Perun. Nova supruga poznatog voditelja je dosta mlađa od njega i veoma je lijepa a to je naslijedila od svoje majke.  Često ljudi  prave poređenja sa njenom  veoma uspješnom majkom,  koja slovi za jednog od najuspješnijih ljekara u našoj zemlji.Minina majka, koja ostaje zapanjujuće privlačna čak i u svojim sedamdesetim godinama, uživa ogromno poštovanje kao istaknuti medicinski stručnjak.

Ova izvanredna žena posjeduje ne samo zadivljujuće plave oči, prekrasan osmijeh i raskošne kovrče, već i veliko bogatstvo znanja, koje je svrstava među najveće stručnjake u svojoj oblasti. Dr Zora Naumović je 1983. godine doktorirala na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu sa izuzetnom prosečnom ocenom 9,66. Vođena neutoljivom željom za znanjem, osam godina kasnije završila je specijalizaciju iz interne medicine, postigavši ​​besprijekoran rezultat.

Potaknuta svojom strašću za kardiologijom, nastavila je svoje akademsko zanimanje i magistrirala iz ove oblasti 1997. godine. Nezadovoljna ovim postignućima, 2002. godine dalje je specijalizirala kardiologiju. Kao priznanje za njenu izuzetnu stručnost i doprinos ovoj oblasti, Ministarstvo zdravlja dodijelio joj je prestižnu titulu primarijusa iste godine.

  • Vrhunac svoje naučne karijere dostigla je 2007. godine kada je uspešno odbranila doktorsku disertaciju pod nazivom „Prognostički značaj varijacije srčanog ritma kod pacijenata sa srčanom insuficijencijom“ na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Uz mentorstvo prof.dr. Zorane Vasiljević, cenjeno zvanje doktora medicinskih nauka, sa specijalizacijom iz kardiologije.

Čak i nakon završetka svog formalnog obrazovanja, ustrajala je u jačanju svoje stručnosti i sposobnosti kroz dodatne akademske aktivnosti u Engleskoj i Njemačkoj. Stečeno je članstvo u cenjenim institucijama među kojima su Srpsko lekarsko društvo, Lekarska komora Srbije, Udruženje kardiologa Srbije.

 

Nadalje, igrala je vitalnu ulogu u unapređenju naučnog istraživanja aktivno učestvujući u višestrukim istraživačkim poduhvatima. dr Zora Naumović, nekadašnja načelnica koronarnog odeljenja Doma zdravlja “Dr Laza K. Lazarević” u Šapcu, a potom i načelnica Poliklinike u cenjenoj Specijalnoj bolnici za srčane i vaskularne bolesti Ostrog u Beogradu, nedavno je proširena.

Svoje obimno kliničko znanje osnivanjem sopstvene privatne ordinacije specijalizirane iz interne medicine i kardiologije početkom maja 2015. Dr Naumović je tokom svoje karijere stekla neprocjenjivu stručnost u pružanju intenzivne nege pacijentima na koronarnoj jedinici, kao i pružanju ambulantnih usluga u poliklinike.

Poznata je po svom zagovaranju zdravog načina života, koji uključuje holistički pristup wellnessu, s posebnim naglaskom na prevenciju kardiovaskularnih bolesti. Međutim, pravi faktor diferencijacije leži u sveobuhvatnoj i prilagođenoj metodi koja se koristi za rješavanje jedinstvenih potreba svakog pacijenta. Ovaj karakterističan pristup stekao je široko priznanje, što dokazuje njegovo često izvještavanje u obrazovnim člancima i raznim medijima.

S druge strane, malo je informacija o njenom partneru, Ognjenu Amidžiću, jer on namjerno drži privatni život daleko od javnosti. Njegove objave na Instagramu ukazuju na sklonost uživanju u putovanju i uživanju u kvalitetnom vremenu s prijateljima. Osim toga, povremeno dijeli iskrene snimke sa svojom majkom, naglašavajući duboko divljenje koje gaji prema njoj.

Biografija voditelja:

  • Rođen 17. juna 1975. godine u Šapcu, Ognjen Amidžić, renomirani srpski muzičar i voditelj, trenutno živi u Beogradu. Tragično, njegov otac Zoran, novinar, susreo se sa preranom smrću 1991. dok je izvještavao sa ratišta u Hrvatskoj. Nakon ovog poražavajućeg događaja, Ognjen je obezbedio poziciju na TV Šabac i preuzeo ulogu voditelja popularne muzičke emisije „Vi-Džej 015“.

Nakon završene srednje škole u rodnom gradu nastavio je dalje studije u Beogradu. Od smrti oca, Ognjen je stipendista RTS-a i nastupao je u raznim emisijama, uključujući Jutarnji program, Dnevnik i muzičku emisiju „Garaža“. 2001. godine prelazi na TV Pink gde u Jutarnji program uvodi jedinstven i zabavan koncept, oblačivši pidžamu i pozivajući goste u svoj krevet. Za to vreme vodio je i zapažene emisije poput “Balkan net”, “Džekaranje”, “Najbji prijatelji”, “Sav taj Pink”.

Preporučujemo