Kada su objavili da su zaljubljeni javnost je osula paljbu na njih jer je Verica puno starija  od Veljka, odnosno starija je i od njegove majke. To za tradiconaliste nikako nije bilo prihvatljivo ali njihova ljubav prkosi svemu. Uzbudljiva vijest stigla je iz rezidencije Verice Rakočević i njezinog supruga jer je Veljko Kuzmančević spremio svoje stvari za putovanje koje ima zaista sjajnu svrhu.

 

Skladatelj je putem Facebooka najavio dodavanje još jedne kulturne znamenitosti na kartu Europe. Izražavajući uzbuđenje, kao sljedeću destinaciju naveo je Švedsku i željno iščekivao skori posjet.Svoju skladbu pod nazivom “Sjever” Veljko će debitovati u Švedskoj, posebno za modnu reviju “ZAPLET” čiji je kustos supruga Verica.

Spakiranih kofera i spreman za svoj glazbeni pothvat, Veljko Kuzmančević s nestrpljenjem iščekuje odluku svoje supruge, koja je neizmjerno ponosna na njegove uspjehe, hoće li mu se pridružiti na tom putu.

Naš odnos od samog početka prkosi svim klišejima. Veljko, kao skladatelj moje revije, zbog velike razlike u godinama nije mi se doimao kao muškarac, a naši razgovori nikada nisu poprimili onaj romantični prizvuk. Čisto slučajno smo oboje u isto vrijeme završili na Zlatiboru, gdje smo zajedno proveli prekrasan tjedan.

Verica je jednom podijelila svoje viđenje “Glorije”, izrazivši kako su ga njegova izuzetna pamet, mudrost i glazbeni talent u njezinim očima transformirali iz mladića u zrelog muškarca. Imao je jedinstven pogled na život, gledajući ga kao razigranu igru, što je nadahnulo Vericu da se oslobodi svoje ozbiljnosti i prihvati bezbrižan pristup životu. Po povratku u Beograd postavio je iskreno pitanje Verici: “Hoćeš li se udati za mene?” Bez oklijevanja je odgovorila s entuzijastičnim “Da”.

Biografija Verice Rakočević:

Verica Rakočević, poznata i uspješna srpska ličnost, proslavila se u kreativnoj industriji. Rođena 23. travnja 1948. u Podujevu, trenutno živi i djeluje u Beogradu. Rano pokazujući nemir, roditelji su je upisali u školu prije roka, omogućivši joj da završi prvi razred u dobi od pet godina. Zbog čestih selidbi, osnovno obrazovanje završila je u Dobanovcima.

Nastavljajući svoj akademski put, pohađala je Devetu beogradsku gimnaziju prije nego što je upisala studij pedagogije na Filozofskom fakultetu. No, nakon druge godine odlučila se prebaciti na specijalno obrazovanje. Nakon udaje i kasnije trudnoće, uspješno je diplomirala maloljetničku delinkvenciju na Višoj defektološkoj školi.

Osim toga, završila je Tekstilnu školu u Loznici. Prije karijere modne dizajnerice stekla je iskustvo kao stjuardesa u JAT-u i radila kao arhivist u Zavodu za zaštitu spomenika kulture grada Beograda.

Njen prvi brak bio je s Boranom Karamanom, bivšim pilotom JAT-a, a zajedno su dobili kćerku Elenu Karaman Karić. Unatoč očevim molbama da razmisli, postalo je jasno da je bio u pravu. Verica vjeruje da se Elena udala u mladosti kao čin pobune protiv svoje stroge majke koja je spriječila njezin osobni rast i razvoj njezinih talenata.

 

Verica u drugom braku sa Zoranom Rakočevićem ima kćerku Milenu i sina Miodraga. Verica je zauzela opušteniji pristup s Milenom, koja za razliku od svoje majke aktivno izbjegava medijsku pozornost. U srpnju 2013. Verica je uplovila u vezu s 35 godina mlađim skladateljem Veljkom Kuzmančevićem. Spojila ih je zajednička strast prema umjetnosti.

Zavjete su izmijenili 19. rujna, a Verica je odjenula kratku bijelu vjenčanicu i na ceremoniju stigla brodom s trubačima. Na proslavi je bio samo njezin sin Milorad. Tijekom gostovanja u emisiji Nataše Miljković “Ključ” 2008. godine hrabro je otkrila da ju je sa samo 18 godina seksualno napastvovao poznanik. Unatoč tome što je ovo traumatično iskustvo skrivala od svojih roditelja, sljedeće je desetljeće živjela u stalnom strahu.

Međutim, uspjela je izaći iz ovog mračnog razdoblja s novom snagom. Verica odlučno negira da se podvrgavala bilo kakvim estetskim zahvatima, pojašnjavajući da mezoterapiju lica prima u klinici “Jana”.

Tretman uključuje ubrizgavanje vitaminskih koktela i kolagenskih niti koji učinkovito suzbijaju znakove starenja. Osim ovih tretmana, svoj mladenački izgled može zahvaliti samopouzdanju, redovitom vježbanju, uravnoteženoj prehrani, marljivoj rutini njege kože i genetskim čimbenicima.

Preporučujemo