Iako je razlika u godinama velika, Seka i Veljko uspjeli su održati jedan od najskladnijih brakova u showu. Od trenutka kada ga je ugledala, Seka Aleksić znala je da je Veljko Piljikić muškarac s kojim joj je suđeno da provede život.Kad sam se susreo s Veljkom, obuzeo me snažan osjećaj samopouzdanja. Njegov fizički izgled odmah mi se dopao, natjeravši me da zatvorim oči i izjavim: “On će biti moj suprug.” Bilo je kao da sam instinktivno znala da je on savršen par za mene, osjećaj koji se odražavao u izrazu njegovih očiju.

 

I prije nego što sam ga upoznala gajila sam duboku strast prema boksu, a kada sam zatražila njegovo vodstvo u treninzima, sve je sjelo na svoje mjesto – otkrila je Seka gostujući u emisiji Ognjena Amidžića.

Godine 2010. donijeli su odluku da svoju ljubav učvrste svetom bračnom vezom, a Seka je željno iščekivala trenutak kada će izgovoriti znakovito “da”.

Od početka njihove veze na njih se gleda kao na savršeno usklađen par u svim aspektima, uključujući njihovu fizičku kompatibilnost. Razlika u godinama koja ih razdvaja nikada nije bila prepreka njihovoj vezi.

Godine su mi važne i vjerujem da je optimalna razlika u godinama upravo ona koja postoji između mog muža i mene. Veljko, moj muž, mlađi je od mene dvije godine. Tu činjenicu otvoreno je priznala i Seka Aleksić, koja će u travnju napuniti 43 godine.

Biografija:

Seka, čije je pravo ime Svetlana Aleksić Piljikić, renomirana je srpska pjevačica specijalizirana za pop-folk i turbo-folk žanrove. Rođena 23. aprila 1981. godine u Zvorniku, etablirala se kao jedna od najomiljenijih i komercijalno najuspješnijih umjetnica na našim prostorima. Sekini roditelji, Ibrima i Milorad, uz brata Nedžada čine njenu užu obitelj.

U godinama školovanja pohađala je Osnovnu školu “Mitar Trifunović Učo”, gdje je njen izuzetan pjevački talent došao do izražaja uključivanjem u školski zbor. Nakon razvoda roditelja, s majkom i bratom nastanjena je u rodnom Zvorniku. No, zbog rata su bili prisiljeni pobjeći u Banju Koviljaču, a kasnije su se nastanili u Lipolistu, selu pokraj Šapca. Seka je upisala srednju Poljoprivrednu školu, ali je zbog financijskih poteškoća napustila 1996. godine.

Kako bi uzdržavala obitelj, počela je nastupati po barovima, iako je završila srednju frizersku školu kako bi ispunila majčine želje, nije nastavila karijeru na tom polju. S 19 godina odlučila se preseliti u Švicarsku, gdje je svoj glazbeni talent iskazivala u raznim diskotekama i klubovima.

Po povratku u Bijeljinu 2002. godine aktivno sudjeluje na cijenjenom festivalu narodne glazbe Moravski biser u Ćupriji. Upravo na tom događaju održala je zadivljujuću izvedbu pjesme “Idealno tuvoja”, čime je u konačnici osvojila prestižnu prvu nagradu. Bez odlaganja je za Grand produkciju prionula na snimanje istoimenog albuma na kojem se nalaze istaknute pjesme poput “Da sam muško” i “U kafani punoj dima”.

 

Sljedeće godine udružuje snage s renomiranim suradnicima Marinom Tucaković, Brajom, Sašom Markovićem i Stevicom Simeunovićem kako bi stvorili vrlo hvaljeni album “Balkan”. Gotovo sve pjesme s ovog albuma postale su hitovi na top ljestvicama, a pjesma “Crno i zlatno” postala je Sekina definitivna pjesma.

Pjevačica je s 19 godina stupila u brak s pet godina starijim Dušanom Vasilićem. Nažalost, njihova veza bila je kratkog vijeka, trajala je samo godinu dana. Dušan je tvrdio da mu bivša supruga duguje 40.000 eura koje je uložio u njen album. Nakon raspada braka, Seka je 2003. godine započela romantičnu i profesionalnu suradnju s menadžerom Zoranom Kovačevićem.

Živjeli su zajedno, a šuškalo se da će se uskoro i vjenčati. Međutim, njihovoj vezi je došao kraj 2008. godine. Pjevačicin otac je tvrdio da ju je Zoran iskorištavao i izdao, ali Seka je te tvrdnje oštro demantirala. Nakon toga se družila s manekenom Mladenom Radulovićem, koji se pojavio u spotovima za njene pjesme “Aspirin” i “Boli stara ljubav”. Par se zaručio, no naposljetku je raskinuo vezu 2009. Samo dva tjedna kasnije sudbina se umiješala i Seki su se putevi ukrstili s profesionalnim kickboksačem Veljkom Piljikićem, koji je Mladenov prijatelj iz djetinjstva.

Impresionirana njegovim sposobnostima, ponudila mu je mjesto svog osobnog zaštitara, a ubrzo je njihova veza prerasla u emotivno partnerstvo. Veljko je preuzeo i ulogu njenog menadžera. Seka i Veljko su 12. rujna 2010. izmijenili zavjete i postali muž i žena. Mjesto održavanja svečanosti bio je beogradski restoran Franš. Nazočilo je oko 150 uvaženih gostiju, među kojima i brojne ugledne osobe iz svijeta pop kulture.

Preporučujemo