Ceca Ražnatović je već decenijama jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji a javnost je zainteresovana i za njen privatni život jednako ako ne i više, kao i za njenu karijeru. I njena djeca Tasa i Veljko su na neki način postali selebritiji i imaju veliki broj pratilaca na društvenim mrežama.

  • U domaćinstvu Ražnatovića fešte nisu rijetka pojava. No, u jeku obilježavanja njihovih rođendana neočekivano se pojavio dodatni razlog za veselje. Zbog njihove jedinstvene veze, pjevačica Ceca je otkrila detalje o iskustvu svog sina. Nestrpljivo iščekivana vijest kruži oko Veljka i Bogdane koji željno iščekuju dolazak trećeg sina. U međuvremenu, Cecinom sinu padaju uspjesi.

Tijekom Europskog prvenstva Veljku je, reprezentativcu Srbije i boksačkom klubu Crvena zvezda, na stadionu “Rajko Mitić” odlikovao plaketu Zvezdan Terzić, direktor Crvene zvezde. U ovom konkretnom slučaju, Ceca mu se javno obratila na Instagramu, izražavajući ponos u kratkoj poruci uz fotografiju svog sina.

 

Veljko Ražnatović, rođen u Beogradu 1996. godine, najstarije je dijete Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Cece Ražnatović. Ima tri polubrata Mihaila, Vojina i Nikolu, kao i tri polusestre Mašu, Sofiju i Anđelu. Veljkova mlađa sestra Anastasija Ražnatović je dvije godine mlađa od njega. Njihov otac je ubijen 15. siječnja 2000. godine u hotelu “Interkontinental” u Beogradu.

Tako su Veljka i Anastasiju odgajali majka Svetlana, teta Lidija i Lidijina obitelj. Zbog svoje mladosti u vrijeme očeve smrti, Veljko ga se ne sjeća. Obitelj Ražnatović suočila se s dodatnim izazovima kada je Ceca uhićena 2003. godine u okviru akcije Sablja koja je imala za cilj otkriti istinu iza ubojstva tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića. Ceca je zajedno sa sestrom Lidijom optužena za neovlašteno posjedovanje veće količine oružja i pronevjeru sredstava Nogometnog kluba Obilić.

Veljko je u Centralnom zatvoru proveo gotovo četiri mjeseca prije nego što je s Anastasijom privremeno boravio u Turskoj i na Cipru. Od lipnja 2011. do veljače 2012. godine Ceca je provela u kućnom pritvoru kao rezultat nagodbe s Višim državnim tužiteljstvom Republike Srbije, gdje je priznala krivnju u vezi sa slučajem “Obilić”. Za to vrijeme Veljko je uspješno završio školovanje u “British International School” u Beogradu, kako u osnovnoj tako iu srednjoj školi.

Nakon toga 2015. godine upisuje Fakultet za ekonomiju i menadžment u Banjoj Luci. Kao tinejdžer bio je uključen u navijačku skupinu koja je pravila nerede na stadionima i izvan njih, često se sukobljavajući sa zaštitarima klubova u Beogradu, što je dokumentirano u rubrici “Crna hronika”. Tijekom studija nailazio je na pravne probleme, uključujući i pritvaranje zbog sudjelovanja u unaprijed dogovorenoj tučnjavi.

  • Prije toga se rekreativno bavio tek ponekim sportom, da bi se kasnije posvetio boksu. Osim što je izdanak poznatih roditelja, Veljko je često postajao predmet pažnje tabloida zbog svoje sklonosti fizičkim obračunima. Bio je povezan s navijačkom skupinom koja je često poticala nasilje tijekom sportskih događaja. Njegova prisutnost u medijskom kriminalističkom dijelu također je bila zapažena zbog svađa s klupskim zaštitarima, no sve se promijenilo kada je upisao fakultet i počeo trenirati boksački sport.

Tijekom intervjua otvoreno je priznao svoje obožavanje borbi i izrazio uvjerenje da posjeduje prirodni talent za boks. No, nedostajalo mu je odlučnosti da zbog sporta žrtvuje brojne užitke kojima se prepuštao. Na kraju je došao do preloma i pridružio se Boksačkom klubu “Fontana” u Beogradu.

Iako je njegova majka isprva izrazila negodovanje zbog njegove upletenosti u tako nasilnu aktivnost, na kraju ga je nakon razgovora s njim i trenerima odlučila podržati. Dugo nije mogla podnijeti gledati njegove utakmice zbog straha za njegovu sigurnost i dobrobit.

Ipak, njezino veselje bilo je vidljivo kada je Veljko počeo nizati prve zapaženije uspjehe. Prije svakog novog susreta u ringu, Ražnatović priznaje da mu živci služe kao katalizator, pali motivaciju. Prvu značajniju pobjedu u karijeri ostvario je 10. ožujka 2018. svladavši u Jagodini bugarskog boksača Krastya Yordanova.

Preporučujemo