Ona je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji već godinama. Pratitelje Ane Mihajlovski na Instagramu zaokupila je rasprava oko njezinog doma, koja je postala popularna tema razgovora. Kroz ovaj govor javnost je mogla svjedočiti kako napreduje obnova njezina novog prebivališta. Nakon što se Ana pomirila s bivšim suprugom Mirkom Grubinom, donijela je odluku preseliti obiteljsku oazu. U tu je svrhu kupila novi stan i uložila značajan trud u njegovo renoviranje.

Na temelju objavljenih fotografija vidljivo je da je proces adaptacije bio opsežan, jer je uključivao potpuni remont od poda pa sve do stropa. To je dovelo do toga da majka troje djece postane prilično ogorčena, što ju je natjeralo da izrazi svoje frustracije svojim pratiteljima na Instagramu. Nakon što je podijelila svoja iskustva, Ana je naišla na razgovor s brojnim pojedincima koji su joj iskazali solidarnost i dali joj smjernice. Zauzvrat, Ana je uzvratila dajući prijedloge svojim pristašama koji su razmišljali o poduzimanju sličnog pothvata. Za početak ih je uputila da moraju sklopiti ugovor o renoviranju s financijski stabilnom tvrtkom koja može dati naknadu vlasniku stana u slučaju tužbe ili spora zbog bilo kakvih pogrešaka ili nepodudarnosti.

Kako bi obavila posao, morala je angažirati pomoć dodatnih zaposlenika ili se sama uhvatiti u koštac s poslom pomoću raznih aplikacija. Istodobno se osjećala prisiljenom upozoriti druge na nemar i prijevaru agenata za nekretnine. U nekim slučajevima ti agenti mogu pokušati prevariti klijente promičući nekretnine koje su lošije ili problematične, bilo u pogledu dokumentacije ili fizičkog stanja, što je kolokvijalno poznato kao “baying”.Njezin savjet je da kupci samostalno traže nekretninu, a potom angažiraju usluge javnog bilježnika i odvjetnika. Ovaj pristup jamči glatkiji proces i uštedu troškova koji se potom mogu dodijeliti angažiranju pouzdanih izvođača.

Točna priroda previranja koje je Ana doživjela s radnicima ostaje nepoznata, ali naširoko se pretpostavlja da je to iskustvo bilo duboko potresno i prepuno napetosti. To je posebno došlo do izražaja nakon što je Ana jasno iznijela svoj stav na društvenim mrežama, objasnivši zašto više nikada neće sudjelovati u preprodaji ili adaptaciji svog rada u Srbiji.Publika je prasnula u smijeh na gestu voditeljice, jer su se svi mogli poistovjetiti s iskustvom koje je upravo opisala. Unatoč njezinom šaljivom govoru, osobno iskustvo voditeljice s procesom obnove nije bilo smiješno. Sadašnje stanje stvari je znatno drugačije sada kada je sve završeno. Anino lice blista širokim osmijehom, a bilo je slučajeva da je krajnji proizvod podijelila na svom profilu da svi vide. Na dan rođendanskog slavlja na društvenim je mrežama objavila sliku sa sinom. Fotografija je snimljena u blagovaonici, au pozadini se mogao vidjeti izgled njezine dnevne sobe. Dom Ane Mihajlovski odiše modernim i kohezivnim ambijentom. Oni s pronicljivim okom za uređenje interijera mogu potvrditi da su voditeljica i njezin suprug uložili značajnu svotu novca u nabavu namještaja u njemu.

Preporučujemo