Boris Novković je poznati hrvatski pop pjevač i tekstopisac. Aktivno se bavi karijerom od 1986. godine. Imao je nekoliko poznatih hitova među kojima se posebno ističe Tamara. Njegovo najveće priznanje u javnosti je pobjeda na hrvatskom natjecanju za pjesmu Eurovizije, poznatom i kao “Dora”, održanom 2005. godine.

Raspad braka Borisa Novkovića pobudio je zanimanje javnosti. Ovo je četvrti slučaj da pjevačprekida brak. Mnogi već duže vrijeme raspravljaju o razvodu od njegove 25 godina mlađe supruge Iris Wolf. Glasine o njihovom skorom razvodu počele su kružiti 2020., što je bilo samo godinu i pol nakon njihovog vjenčanja i 17 mjeseci nakon rođenja njihove kćeri Si. Kao rezultat toga, napustila je njihovu zajedničku rezidenciju, nagovještavajući neizbježno razdvajanje.

Unatoč krizi s kojom su se suočili, uspjeli su je prebroditi i na kraju dočekali dolazak sina. Činilo se da su sve njihove nesuglasice riješene. Da su glasine o njegovom četvrtom razvodu doista točne potvrdio je nedavno i sam Boris. Boris je izrazio nezadovoljstvo pitanjem, pozivajući sugovornika da pronađe poticajniju temu. Prošle su pune četiri godine od njegova razvoda, što je ispričao i hrvatskim medijima. Nedavno je Iris, njegova bivša partnerica, otključala svoj dotad privatni Instagram račun i podijelila objavu za koju mnogi nagađaju da je imala ulogu u raspadu njihovog braka.

Mnogi vjeruju da je novi spot Britney Spears, “When you’re dealing with a narcissist”, koji je spot za njezinu pjesmu “Sometimes”, način na koji želi otkriti uzrok razvoda. Ovaj video je njena prva objava otkako je otključala svoj Instagram profil za javnost.
U njezin feed na društvenim mrežama uključene su ne samo slike njezine djece, već i snimke njezina druženja s prijateljima i sudjelovanja u društvenim događanjima. Nadalje, tu su i slike njezinog sudjelovanja u radu vezanom uz modu.

Preporučujemo