Bilja Jevtić i Aca Ilić su par koji važi za jedan od najburnijih parova u javnosti. Unatoč tome, njihova je veza ostala bez većih skandala, a vjenčali su se 1989. godine u Gornjem Milanovcu, koji je i rodno mjesto slavne pjevačice. Trenutno važe za najuzorniji par na javnoj sceni u Srbiji. Iako je malo poznato, voditeljka Suzana Mančić kuma je Bilje Jevtić i Ace Ilića. Ona i Bilja su  jako dobre prijateljice još iz vremena kada je Suzana bila Loto djevojka.

Kako bi se prilagodio velikom priljevu pojedinaca, dvorana za vjenčanja je proširena. Unatoč ovom proširenju, mjesta za sjedenje i dalje je nedostajalo, a čak je i Biljin otac teško pronašao mjesto za sjedenje. Srećom, Aca je priskočio u pomoć i ponudio mu da sjedne. Bilja je primijetila da je događaju prisustvovao popriličan broj pojedinaca. Aca je prepoznao važnost njihovog prvog susreta i precizno ga se prisjetio.

Gledajući je, nisam mogao a da se ne zadivim njezinom zadivljujućom ljepotom i ne zapitam se o njezinom identitetu. Tek tri godine kasnije, 1986., naši su se putevi ponovno ukrstili tijekom zajedničke turneje, nakon prvog susreta u Kragujevcu 1983. Od tog sudbonosnog ponovnog susreta u siječnju te godine, bili smo nerazdvojni i tako ćemo ostati do kraja Naši životi. Naša ljubav podarila nam je naše najdragocjenije blago, sina Ivana. Iako naši životi možda nisu zanimljivi medijima, oni su za nas neprocjenjivi i živimo svaki dan punim plućima.

Suzana Mančić važi za jednu od najljepših žena u regionu. U prošlosti je bila udata i za Bilju Jevtić i za Acu Ilića. Godine 1989. udala se za Nebojšu Krunića, no njihova je veza bila kratkog vijeka. Tijekom njihove veze Nebojša joj je neprestano rušio samopouzdanje tvrdeći da nije ni mladolika ni privlačna, iako je u četrdesetima. Također je implicirao da ona nikada neće naći nikoga drugoga tko bi je oženio. U 2018. ponovno je stala na jedinstvenu stijenu, ali ovoga puta s dugogodišnjim partnerom Simeonom Ocomokosom. I dan danas su u braku.

Preporučujemo