Brakorazvodna parnica između Duška Tošića i Jelene Karleuše koja je u toku zainteresovala je medije. Nedostatak konačne odluke o ovom pitanju doprinio je ovoj pažnji. Postoje glasine da su se uključili pravni stručnjaci, što dovodi do spekulacija da je potpisana neka vrsta službenog ugovora. Samo par i njihovi najbliži pouzdanici znaju tačan niz događaja koji su se odigrali. Međutim, paparaci su otkrili da par i njihove ćerke i dalje žive u istoj vili. Međutim par se u javnosti nije pojavio zajedno već jako dugo.

Uveliko se spekuliše da je brakorazvodni postupak između Duška Tošića i Jelene Karleuše stao. Izveštaji sugerišu da je bivši profesionalni fudbaler pre izvesnog vremena povukao zahtev za razvod od proslavljene pop zvezde. Od tada, par živi zajedno sa svoje dve ćerke, Atinom i Nikom, u istoj luksuznoj vili koja se nalazi na bogatom naselju Dedinje. Uprkos razlikama, par zajedno radi na renoviranju zajedničkog stambenog prostora. Priča se da je samo nekoliko soba ostalo nedovršeno, a sve su projektovane s obzirom na najnovije trendove i Jelenin besprekoran osećaj za stil. Sama pop zvijezda podijelila je nekoliko fotografija unutrašnjosti imanja na svom Instagram računu, dajući dodatnu vjerodostojnost ovim glasinama.

Kako su vesti o njihovim redovnim proslavama pravoslavnih praznika, rođendana i drugih događaja počele da kruže društvenim mrežama, počele su da se pojavljuju glasine o oživljenoj vezi između pevačice i sportskog agenta. Ovaj iznenadni preokret događaja ostavio je mnoge zbunjene i doveo do spekulacija o potencijalu za pomirenje između njih dvoje.

Nažalost, Jelenin najnoviji intervju za “Story” definitivno potvrđuje da se njena veza sa Duškom ne može popraviti. Pevačica je otkrila da je njen supružnik svoje postojanje učinio ogromnim iskušenjem tokom poslednjih nekoliko godina, što je rezultiralo nepovratnim poništavanjem svake kontemplacije u vezi sa njihovom rastavom. Dušekova sklonost putovanju bez pratnje ili uz kćerke dokaz je da njihova veza više nije onakva kakva je bila. Nedavno je primećen u jednom restoranu na Dorćolu, kao što je to često slučaj, ali ovog puta bez ikoga.

Preporučujemo