Žena je na društvenim mrežama napravila zapanjujuće otkriće koje je mnoge iznenadilo. Otkriće da njen muž nije biološki otac njihovog djeteta imalo je značajan uticaj na njen život, izazvavši potpuni preokret. Iako su rezultati DNK testa potvrdili da njen suprug nije otac njihove ćerke, ona tvrdi da ga nikada nije prevarila. Zanimljivo je da ona i dalje ostaje pri svojoj izjavi.

Anonimna žena otišla je na Reddit da podijeli svoju srceparajuću situaciju nakon što je njen muž izrazio sumnju u očinstvo njihove kćeri. Nakon DNK testa, njegove sumnje su potvrđene, što ga je navelo da optuži svoju suprugu da je bila nevjerna i da je izgubila povjerenje u nju. Žena je shrvana muževljevim optužbama i izgledom da se njihov brak okonča. Uprkos tome što nikada nije bio nevjeran njenom mužu, on sada na cijelu njihovu vezu gleda kao na laž. Preplavljena je emocijama, provodi sate plačući nekontrolisano. Žena pojašnjava da je imala seksualne odnose samo sa dvojicom muškaraca prije nego što je upoznala muža i udala se, a nijedan od njih nije mogao biti otac svog djeteta.

Ona se zaklinje u ljubav i vjernost svom suprugu, a kao dokaz ističe da su aktivno pokušavali da osnuju porodicu kada je ona zatrudnjela. Žena je izjavila da se osećala zbunjena odlukom svog partnera da uradi “test ludila” jer ga nikada nije prevarila. Međutim, rezultati testa potvrdili su njegovu sumnju da on nije biološki otac. Shodno tome, ona se sada bori sa strahom da ga ne može uvjeriti da prihvati da su rezultati testa netačni. Žena je dalje otkrila da se njen partner nekoliko mjeseci čudno ponaša, neprestano je optužujući za nevjeru. Kako bi očistila svoju reputaciju i utvrdila svoju nevinost, odlučila se za dodatno testiranje, što je na kraju pogoršalo situaciju. Nakon raznih pregleda, kao što su analize krvi za mene, mog partnera i naše kćeri, kao i zakazanog pregleda kod specijaliste za himerizam (stanje u kojem organizam ima ćelije s različitim genetskim sastavom), potonji je na kraju otkazan.

Kao što su mnogi sumnjali, otkriveno je da moja kćerka nije biološki povezana sa mnom. Žena je izrazila razočarenje zbog tekuće tužbe protiv bolnice u kojoj se porodila. Nije bila sigurna u specifičnosti stanja svog djeteta i to ju je teško opterećivalo. Uprkos muževljevom povratku, osjećala se kao da joj se svijet okrenuo naglavačke i žalila je zbog testa koji je doveo do ove situacije. Iako se boji da će izgubiti kćer, ona također čezne da pronađe svoje biološko dijete i osigura njegovu dobrobit. Ova priča je mnoge ljude šokirala i zbunila. “Ovaj ishod me potpuno zatekao”, rekli su. Osoba je uzviknula: “Nikada ovo nisam mogla zamisliti u svojim najfantastičnijim snovima!” Odjeljak za komentare u diskusiji je istaknuo primjer vantjelesne oplodnje gdje su djeca rođena iz embriona koje su donirale žene koje nisu bile majke. Ako je suditi po komentarima, dosta je bilo sličnih iskustava koje su osvanule na društvenim mrežama.

Preporučujemo