Jedna od najslavnijih pevačica našeg vremena je Aleksandra Prijović, koja je ostvarila ono što mnogi smatraju neviđenim: ispunila tri beogradske arene svojim vernim obožavaocima. Uz to, svakim danom objavljuje i najavljuje nove datume za koncerte širom regiona. Kao rezultat toga, postala je jedan od najtraženijih muzičara u industriji danas. U rekordnom roku uspjela je rasprodati tri zagrebačke arene, a trenutno ima zakazana dva koncerta u sarajevskoj Zetri.

Postoji čak i mogućnost da se karte za treći koncert na ovom mestu mogu kupiti i za kupovinu. Prija je poznata ne samo po svom glasu – njen izgled je takođe značajan adut. Pevačica je nedavno pričala o vremenu kada se ugojila, posebno tokom trudnoće. Aleksandra se ugojila za čak 23 kilograma više nego što je imala pre trudnoće zbog nepažnje o svojim navikama u ishrani u tom periodu. Kako bi se pripremila za predstojeće nastupe, Aleksandra se konsultovala sa nutricionistom koji joj je obezbedio intenzivan režim ishrane.

Kako se približava njen povratak na scenu, ona ostaje odlučna u svojoj posvećenosti da ostane na svom kursu. Po donošenju odluke, odmah je prestala da konzumira slatke deserte, peciva, gazirana pića i hranu bogatu mastima. Umjesto toga, odlučila je da konzumira svježe povrće, ribu i samoprešane prirodne sokove. Ove zdravije opcije sada čine većinu njene dnevne ishrane, koju svakodnevno konzumira u velikim količinama.

Zbog porođaja sina carskim rezom, Prijović je zabranjeno da učestvuje na fizičkoj obuci. Ipak, postigla je zapažene rezultate svojim naporima u ishrani, što je dovelo do brzog i lakog nestanka viška kilograma. Prema sopstvenom svedočenju, pevačica nema mnogo apetita i ima ograničeno vreme za jelo. Shodno tome, nije došlo do povećanja na težini, a ideja o dobijanju na težini joj čak nije ni predmet razmatranja.

Preporučujemo