Milorad Vučelić je bio politička ličnost, cenjeni novinar i bivši predsednik fudbalskog kluba Partizan koji je gajio duboku naklonost prema Ljiljani Dragutinović, glumici. Zajedno imaju dvoje djece, sina i kćer. Branislav, njihov sin, bio je istaknut u brojnim člancima, od kojih je većina bila fokusirana na njegovu romantičnu vezu s Marijom Kilibardom, voditeljicom. Štaviše, Ana nije strana oku javnosti.

Radi kao pozorišna rediteljka i moguće je da joj je majka prenijela njene umjetničke sposobnosti, šarm i magnetizam. Ana je udata za Veljka Mićunovića, kolegu iz Crne Gore, i imaju zajedničkog sina. Dok su kružile priče da je u romantičnoj vezi sa Draganom Mićanovićem, istina je da je prekinula vezu sa Sergejem Trifunovićem zbog jake naklonosti prema Veljku. Prema rečima Ljiljane, u godinama formiranja svoje dece ona je prvenstveno bila odgovorna za njihovo vaspitanje. Glumac se ovim povodom nije oglašavao u javnosti, jer je on jedan od onih koji pokušava da svoj privatni život odvoji od javnosti.
Za to vrijeme i njena djeca su uticala na oblikovanje njene ličnosti, što je uobičajena pojava. Ljiljana se trudi da izbegne da se ugleda na roditelje i ne dozvoljava da anksioznost kontroliše njen život. Kao mlada osoba, imala je čvrsto uvjerenje da radi šta god želi, bez obzira na tuđa mišljenja. Ljiljana smatra da njeni potomci dijele sličan stav. Ona naglašava važnost pažljivog slušanja svake generacije u nastajanju.
Dok ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović učestvuje u nekim aspektima javnog života, ona je u velikoj meri odvojena od javne sfere. Na društvenim mrežama pojavljuje se samo na fotografijama sa bratovljevom partnericom, Marijom Kilibardom, što pokazuje snagu njihove veze. Radije drži svoj lični život privatnim i daleko od očiju javnosti, često njegujući porodične trenutke. Pored toga, dok radi u pozorištu, uživa u druženju sa kolegama, od kojih sa nekima sarađuje već nekoliko godina.
Preporučujemo