Ognjen Amidžić ponovo je donio sudbonosnu odluku da izgovori “da”, a Minu Naumović možda doživljava kao treću priliku za ljubav.  Voditelj se vjerovatno vodi onom narodnom treća sreća pa ostajed a vidimo da li će tako i biti u njegovom slučaju. Ipak, ne zaboravimo zanosnu ljepoticu koja mu je bila prva nevjesta. Prije susreta s manekenkom Danijelom Dimitrovskom, s kojom se vjenčao 2012., omiljeni televizijski voditelj već je imao iskustva s brakom.

Zanosna Milica Marković, koju su prije dvadeset godina sreli u zgradi Pinka, bila je ta. Tada su oboje bili tamo zaposleni. No, Milica je na kraju otišla iz redakcije i zaposlila se u marketinškom odjelu jedne tvrtke. Nakon njihovog prvog susreta, početna iskra između njih brzo je nestala. Ognjen je i ranije pričao o svojim brojnim pokušajima da zaprosi Milicu, da bi ona na kraju preuzela inicijativu i zaprosila njega.

U lipnju 2006. njihovo vjenčanje održano je u manastiru Kaona kod Šapca, a potom je uslijedilo veliko slavlje u Beogradu. O ovom ekstravagantnom događaju, kojemu je prisustvovalo tristotinjak uzvanika, među kojima i brojna poznata lica iz estrade, dugo se pričalo.

Nakon četiri godine putovanja, njihovoj je ljubavi konačno došao kraj. U zajedničkoj deklaraciji izrazili su namjeru da održe prijateljstvo dok idu različitim putovima. Milica, vješt komunikator, sada rijetko istupa u javnosti. Zajednica s Danijelom trajala je dugo, cijelo desetljeće. Zahvaljujući partnerstvu, sada su ponosni roditelji desetogodišnjeg dječaka Matije. Proljetos je otkrivena njihova prikrivena veza sa 17 godina mlađom Minom. Tajno su posjetili osebujni kamen, jedva prikrivajući svoju vezu, budući da je Mina već u poodmakloj trudnoći.

Preporučujemo