Jelena Karleuša i Lazar Ristovski već duže vrijeme održavaju jaku i pozitivnu vezu. Usred navale kritika na račun pop dive, koje su stizale iz medija, javnosti, pa čak i njezinih kolega glumaca, glumac joj je stao u podršku, uporno je hvaleći u brojnim prilikama. Ovo je mnoge začudilo jer Jelena i nema puno prijatelja na javnoj sceni.

Tijekom neočekivanog susreta, imao sam zadovoljstvo upustiti se u divan razgovor s jednom izvanrednom ženom, istinskom superzvijezdom. Ova dama posjeduje i otvorenost i dosjetljivost koji su neprocjenjivi za svaku zajednicu, jer služe kao iskren i neuljepšan odraz. Nadalje, njezin smisao za humor je uistinu izniman. Te su osobine nedvojbeno privukle pažnju dramskog umjetnika i redatelja koji je vjerojatno u procesu razvoja nove serije, one u kojoj će istaknuto mjesto imati ni manje ni više nego Karleuša.

Jelena je osigurala reprizno učešće u seriji, a sve potrebne dogovore ima nekoliko mjeseci unaprijed. Iako nisu otkrivene sve pojedinosti, trenutno se očekuje da će proizvodnja započeti u nadolazećoj proljetnoj sezoni. Ova dugo očekivana produkcija trebala bi se mjeriti s globalnim pandanima, a emitiranje je predviđeno za kraj ove ili početak sljedeće godine.

 

Samo nekoliko dana prije toga, Jelena je na svom Instagramu označila glumca u videu, gdje je dala izjavu koja je donekle potvrdila navode. Priroda novogodišnjih poruka doživjela je značajnu transformaciju. Vrijedno je napomenuti da Lazare, prijatelj jedinstvene osobnosti, tek treba finalizirati ugovor za dugoočekivani film za koji se očekuje da će oboriti sve rekorde. Unatoč tome, izostao je njegov odgovor ili reakcija po ovom pitanju. Nema sumnje da će Jelena Karleuša i Lazar Ristovski, istinski surađujući, nedvojbeno iznjedriti jedinstven i kvalitetan pothvat. Uz Lazarovu novu djevojku koja donosi svježe ideje za novu generaciju i Jeleninu bezgraničnu kreativnost, njihovo partnerstvo obećava da će biti iznimno.

Preporučujemo