Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najidelanijh bračnih parova na javnoj sceni u Srbiji. Svoju ljubav su krunisali rođenjem dvije kćerke blizankinje koje su sada tinjedžerke i koje izazivaju veliku pažnju javnosti.Kćerke Slobode Mićalović ušle su u fazu adolescencije. Javnosti su Vera i Mila Ćetković nevjerojatno intrigantne, ne samo zbog podrijetla, već i zbog vlastite individualnosti. Nevjerojatnom igrom sudbine, jednostavno biti potomak poznate osobe sada je dovoljno da se postigne popularnost u današnjem svijetu. Blizanke nedvojbeno uživaju određene privilegije, ali doživljavaju i određene neugodnosti. Srećom, predani odgoj njihovih roditelja spriječio je da na njih značajno utječu priznanja koja dobivaju u javnosti.

 

Nasuprot tome, kćeri Slobode Mićalović zadržale su jednostavnost i izrasle u mlade dame koje su utjelovile stabilnost, neovisnost, izuzetne sposobnosti i slobodoumnu prirodu. Iako su Sloboda i Vojin odradili hvale vrijedan posao, kao i mnogi drugi roditelji, njihove brige i dalje postoje. U odgovoru na podcast, glumica je govorila o odgovornostima koje nosi roditeljstvo, svojim naporima u rješavanju osobnih obiteljskih problema i svom taktičnom pristupu kada se obraća javnosti.

Izražavajući svoje zadovoljstvo sve većom sviješću o trudnoći, dojenju i majčinstvu, također je jasno dala do znanja da ne cijeni dosljedno grupiranje zajedno s drugima, jer od nje očekuju da se prilagodi ulozi kulturne djelatnice koja se brine za mase. , ne dopuštajući joj da izrazi vlastitu individualnu perspektivu.

Slobodin poseban stav i jasan osjećaj svrhe vidljivi su u putanji njezine karijere, što služi kao dokaz njezine snažne volje. Nadalje, njezina sposobnost odgoja nasljednika koji je oponašaju služi kao dodatna potvrda njezina vodstva.

Preporučujemo