Medijska zabavna verzija horoskopa, kategorizirana prema sunčevim znakovima, pruža opise osobina ličnosti povezanih sa znakovima zodijaka, planetima i drugim elementima horoskopa. Međutim, te veze između osobina i astrologije pronađene su u drevnim kalendarima, knjigama snova i sličnoj folklornoj literaturi, a ne u horoskopima koje su izradili i tumačili astrolozi.

 

Utvrđeno je da ne postoji korelacija između datuma rođenja i osobina ličnosti, sunčevih znakova i izbora karijere, preferencija partnera ili bilo kojih drugih predviđanja koja se obično nalaze u horoskopima dnevnih novina. Praksa pisanja horoskopa za 12 znakova zodijaka pojavila se početkom 20. stoljeća kao medijski potaknuta pojava temeljena na astrološkom simboličkom sustavu, a prije toga nije postojala u astrologiji.
U drugoj polovici siječnja, astrološka prognoza predviđa razdoblje značajnih preokreta, ali postoje i dobre vijesti za tri specifična horoskopska znaka koji mogu očekivati dobar period. Ako vjerujete u horoskope onda je ovaj tekst za vas.

bik

Možete očekivati ​​izvanrednu drugu polovicu mjeseca. Podrška i motivacija iz različitih izvora potaknut će vas da postignete veliki uspjeh. Posao će vam teći neometano, a do kraja mjeseca možete očekivati ​​financijske nagrade. U vašim obiteljskim odnosima vladat će harmonija, stvarajući idiličnu atmosferu.

 

Rak

Od 15. siječnja bit će vam nadohvat ruke prilika za romantični bijeg. Vaši prioriteti će se udaljiti od posla dok svoje vrijeme i pažnju posvećujete obitelji, prijateljima i drugima. Konačno će vas preplaviti osjećaj mira i spokoja. Iako u vašem profesionalnom životu mogu postojati prepreke, budite uvjereni da će se sve na kraju riješiti u vašu korist.

Devica

Pojavljuje se savršena prilika za popravljanje obiteljskih veza. Postoji šansa za potencijalna putovanja u drugom dijelu siječnja. Marljivi napori na kraju će uroditi plodom, što će dovesti do financijskog i osobnog ispunjenja.

Preporučujemo