Ona je jedna od najvećih folk zvijezda u Srbiji a na estradnoj sceni je preko tri decenije. Poznato je da je bila u braku sa Arkanom sa kojim ima dvoje djece. Ceca Ražnatović donedavno je tajila svoj ljubavni život, koji je izazivao znatiželju javnosti i bio tema velikih intriga. U tipičnom obrascu, kada pojedinac izrazi nevoljkost da razgovara o svom privatnom životu, to ima tendenciju pobuditi znatiželju šire javnosti, koja postaje sve više fascinirana čak i najsitnijim detaljima. O ovom fenomenu govori interes javnosti za privatni život Cece Ražnatović. Ceca je držala visoku razinu privatnosti što se tiče privatnog života sve do početka veze s Bogdanom Srejovićem početkom 2021. godine.

Nakon smrti supruga Željka, pjevačica se rijetko pojavljivala u javnosti s emotivnim partnerom. Imala je šestomjesečnu vezu s manekenom Vladimirom Cvetkovićem, o čemu se otvoreno govorilo tijekom njihova prekida. Unatoč tome, šuška se o romantičnim eskapadama slavne pjevačice, a njezina neočekivana veza s Andrejom Kulundžićem šokirala je cijelu estradu. Prvi susret pjevača i vozača relija dogodio se u njegovoj emisiji u kojoj je Ceca gostovala. Nakon prvog susreta među njima je planula primjetna iskra i sve se odvijalo vrlo brzo. Prema pisanju domaćih medija, Andrej se brzo preselio u Cecin stan u Ljutice Bogdana. Međutim, njihova se burna romansa rasplela jednako brzo kao što je i počela, a nakon samo tri mjeseca par se zajednički složio svoju priču privesti kraju.

Nakon toga, domaći su mediji razotkrili Andrejev ponovni susret s bivšom suprugom, rasvijetlivši skrivena emotivna previranja koja su doprinijela raskidu njegove veze s Cecom Ipak, postojao je trenutak kada je netko blizak ovom paru medijima istaknuo da su prekinuli svoju ljubavnu vezu jer se pokazalo nemogućim uskladiti svoje profesionalne obveze s privatnim životom na način koji ih obostrano ispunjava. Unatoč činjenici da su ljubavnu vezu zaključili prije mnogo godina, bivši partner Cece Ražnatović i dalje je poznat po tom poglavlju njihove povijesti.

 

Vladimir Cvetković, poznatiji kao Cvele ili “lijepa Cvele”, stekao je slavu kao renomirani pjevač, ali ne u novije vrijeme, nego u desetljeću koje je prethodilo prošlom. Točnije, njihova veza trajala je drugu polovicu 2009. i trajala je otprilike šest mjeseci dok početkom 2010. nisu javno objavili da su je okončali. Unatoč gubitku supruga, Cecina prva javna romansa nakon njegove smrti bila je s nekim s kim je ostala u dobrim odnosima, veza koja se pamti i dan danas. Našoj vezi je došao kraj jer su nam karakteri bili nespojivi, ali uspjeli smo se razići prijateljski i bez negativnosti. Naš prekid nije bio jedinstven; slijedio je isti obrazac kao i mnogi drugi parovi, tako da nema ničeg neobičnog u našem razdvajanju. Ceca je nakon raskida veze izrazila želju da s Vladimirom zadrži prijateljstvo i gaji samo pozitivna sjećanja na zajedničko vrijeme. Nasuprot tome, manekenka je istaknula Cecinu sklonost kućnom životu, a pritom je istaknula njezinu avanturističku prirodu. Nakon njihovog prekida, Cecin bivši dečko krenuo je naprijed i pronašao novu dugogodišnju partnericu. Sada napreduje kao uspješan poduzetnik, zadržavajući svoj atraktivan izgled. Njegova česta putovanja, što je vidljivo iz njegovog Instagrama, ukazuju na život ispunjen istraživanjem i avanturom.

 

Preporučujemo