Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama djeca poznatih ličnosti i sami na neki način postaju celebriti ličnosti i izazivaju interes javnosti i medija. Nježnijem spolu posebno je zanimljiv Draganin sin Marko Bijelić koji je naslijedio majčinu ljepotu, a od oca Tonija Bijelića strast prema brzim automobilima. Često putujući na slikovita odredišta i bilježeći trenutke nostalgije, ovaj pojedinac također često dokumentira svoje vrijeme provedeno u teretani, mjestu od kojeg su naizgled neodvojivi. Međutim, danas su iznenadnom objavom svojih nastojanja uspjeli potaknuti potpuni pandemonij na raznim platformama društvenih medija.

Marko je samouvjereno pokazao svoju naglašenu tjelesnu građu u pripijenoj majici, istaknuvši svoja impresivna prsa i nabrijane bicepse. Vidljivo je da je mlađahni Bijelić promišljeno odlučio transformirati svoj izgled. Naime, odlučio je njegovati bradu, što je razveselilo njegove vjerne sljedbenike. Marko Bijelić, izdanak slavne pjevačice Dragane Mirković, transformirao se u nedvojbeno atraktivnu osobu i čini se da je donio odluku da se makne iz bespravnih ruku medija. Naime, bio je odlučan ne zanemariti majčine zadivljujuće nastupe u Štark Areni te je samouvjereno stao uz oca pred fotoreporterima. Ipak, pokušao je u dvoranu diskretno dovesti svoju novu partnericu koja zazire od svjetla reflektora, no trud mu je bio uzaludan. Dok je Marko parkirao automobil, par je fotografirao paparazzi koji su ih promatrali; međutim, iz govora njezina tijela moglo se zaključiti da su i ona i njezin dečko u takvim okolnostima nelagodni. Izlazeći iz luksuznog vozila, statuezna i graciozna crna žena smjesta se našla okružena gomilom željnog medijskog osoblja.

Svojim markantnim izgledom, bogatstvom i upisom na cijenjeni SAE institut u Beču brzo je i s pravom stekao reputaciju idealnog zeta u očima svake majke. Otkako se Marko pridružio društvenim mrežama, njegova slava vrtoglavo raste, osvajajući žensku populaciju svojim upečatljivim izgledom. Marku Bijeliću s 22 godine obrazovanje je uvijek bilo na prvom mjestu. Vješto se kloni kontroverzi i glasina, iako otvoreno priznaje svoju sklonost luksuznom načinu života. Zbog svoje nepokolebljive predanosti atletici, nikada ne preskače niti jedan dan u teretani, što rezultira njegovim besprijekorno isklesanim mišićima. Kao rezultat toga, brojne djevojke ne mogu odoljeti njegovoj privlačnoj tjelesnoj građi. Isto tako, njezin zadivljujući osmijeh svakodnevno kupi mnoštvo komplimenata zahvaljujući upečatljivom izgledu. S druge strane, ima mišljenja da je izgledati na određeni način lako kada je majka Dragana Mirković, dok drugi tvrde da to nije zahtjevan zadatak, za koji su potrebni samo plaža i dvorac u Austriji.

Prateći majku na nastupima, Marko ne samo da pokazuje svoj glazbeni talent, već i stvara vlastite skladbe. Dragana je bila ta koja je pokrenula šuškanja o divljenju pojedinih pjevača njenom sinu. Ne uključujem se u takve događaje i ne pratim ih. Moj sin ima ugodnu vanjštinu, što je u redu, ali iznad svega je izuzetna mlada osoba. Bitno je da ga cure cijene. Što se tiče kolegica, ne poznajem ih. Tko god uđe u njegov život, ja ga prihvaćam svim srcem, ako ima dobar karakter i kvalitetu. Iako inzistira na tome da nema nikakvih posebnih zahtjeva za potencijalnu snahu, glavna joj je briga da joj je sreća sina na prvom mjestu. O snahama je prerano pitati jer je upravo u veljači proslavio 22. rođendan. Sva ažuriranja o ovom pitanju bit će podijeljena kada budu dostupna. Budite uvjereni, čak i ako vas ne obavijestim izravno, ipak ćete biti obaviješteni. Dok mladi Bijelić otvoreno priznaje svoju naklonost prema raskošnim automobilima, ekstravagantnim izlascima i luksuznim odmorima, on također pokazuje nepokolebljivu strast prema Formuli 1. U nedavnom iskazu ponosa, otvoreno je pričao o kupovini luksuznog automobila “Rolls Royce Ghost”, čija cijena ide i do 400.000 eura. Ovo izvanredno vozilo može se pohvaliti impresivnim automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa i opremljeno je vrhunskom kamerom za skeniranje ceste koja pomaže u predviđanju svih mogućih nesavršenosti na cesti.

Preporučujemo