Nikada nije lako izgubiti neku voljenu osobu, nebitno o kome se radi. Naravno, postoje različiti nivoi tuge, ali u suštini nikad nije svejedno kada vaša voljena osoba više nije tu sa vama i nikada je nećete vidjeti. Danas vam otkrivamo jedan zanimljiv detalj sa estrade, a radi se o majci jedne od najpoznatijih medijskih ličnosti.

Jelena Karleuša je turbofolk pjevačica koja se proslavila koliko s muzikom toliko i sa manipulacijom medija i javnosti, a ljudi konstantno i dalje prate šta radi iako mnogi tvrde da je više ne mogu smisliti. To je izgleda novi način da se neko proslavi i obogati u ova digitalna doba u kojim živimo.

Njeni roditelji su Divna i Dragan i za njenu pokojnu majku se zna da je toliko voljela da je bila shrvana od boli kad je preminula 2019. godine i da je dan danas uzdiže u nebesa jer je majka žrtvovala sve da njena kćerka uspije u životu čak i nakon što ih je otac napustio.

Mnogi koji vole Jelenu Karleušu su se razočarali kad je njena majka umrla i iskazali svoju solidarnost sa njom na društvenim mrežama i slično, ali postoji i jedna estradna ličnost koju je vijest pogodila. Naime, gospodin po imenu Velimir Mitrović Gale iz muzičke grupe Dobri Momci je imao odnose sa Divnom Karleušom i njega je ova vijest emotivno razorila.

Očito je da je ova ljubavna veza u srednjoj životnoj dobi Jelenine majke bila jaka, jer je njen bivši partner Gale i dalje shrvan od tuge što je izgubio tako divnu partnericu i dan danas joj odaje počast gdje god stigne.

Preporučujemo