Željko Joksimović i Jovana su već nekoliko godina u blaženom braku. Najznačajniji aspekt njihove ljubavne priče je njihovo troje djece: sin Kosta i dvije kćerke Srna i Ana. Njih dvoje su jedan od rijetkih poznatih parova među kojima uvijek vlada sklad i harmonija. Iako se čini da je ovaj slavni par oduvek bio nerazdvojan, Jovana je pet godina bila vezana za nekog drugog.

Njen prethodni verenik bio je petnaest godina stariji od nje, a Jovana je verenički prsten nosila svega petnaestak dana. U tom kratkom periodu upoznala je Željka i do ušiju se zaljubila u njega. Jovana je nadaleko cijenjena kao jedan od naših najsjajnijih voditelja i sve što je tražila našla je u svom suprugu Željki. Svojevremeno je pomislila da je našla ljubav sa Aleksandrom Zeremskim, bivšim direktorom ove medijske kuće, tokom redakcije Zabavnog programa BK televizije. Nakon razmišljanja o tome, priznao je da mu je srce preskočilo u trenutku kada ju je ugledao i da je njihova veza bila predodređena.

Verili su se 2008. godine, ali je njihova radost bila kratkog veka. Samo dve nedelje nakon veridbe, Jovana je prekinula vezu sa preduzetnikom. O njihovom razlazu Aleksandar je kasnije govorio u intervjuu za magazin “Glorija”. U tom trenutku je izjavio da je obostrana odluka da se napravi pauza i raskine veridba. Došli su do konsenzusa da bi bilo korisno odvojiti vrijeme za sebe i naglasiti važnost odmora. Iako rastanak nikada nije lak, priznao je da je Jovana mlada osoba koja želi osjećaj autonomije i oslobođenja.

Kao savremena osoba, ona nastoji da uživa u svemu što život ima za ponuditi, a on u potpunosti podržava njenu potragu. Jovana i njen sadašnji suprug Željka započeli su romantičnu vezu u prošlosti. Slično, Aleksandar Zeremski je takođe započeo ljubavnu vezu sa pevačicom Aleksandrom Radović. Iz njihovog saveza rodila se kćerka po imenu Nina. Nažalost, njihova veza prekinuta je tek nekoliko mjeseci kasnije, a razlog njihovog razvoda ostaje nepoznat javnosti.

Preporučujemo