Baja Mali Knindža, poznat i kao Mirko Pajčin, renomirani je krajiški pjevač koji desetljećima krasi estradu. Iako je poznat kao vrlo zatvoren, poznato je da ima šestero djece: Smiljanu, Ljiljanu, Anđelu, Nenada, Gavrila i Danila. Baja je s prvom suprugom Merlin dobio četvero djece, a s drugom suprugom Dijanom, s kojom se vjenčao 2017., dvoje djece. Smiljana, Bajina najstarija kći iz prvog braka, često na svom Instagramu objavljuje fotografije svoje majke. Merlin se u međuvremenu ponovno udala i ima dijete s novim suprugom. Merlin je 1996. godine ispričala kako je na “Poselu” na Kalemegdanu upoznala Mirka Pajčina i opisala svoju trenutnu privlačnost prema njemu. — Ili moj ili božji! izjavila je u sebi kad ga je prvi put vidjela.

Do našeg susreta je došlo nakon koncerta na Tašmajdanu, gdje nas je upoznao naš zajednički prijatelj Ogi. Muškarac koji će postati ljubav mog života bio je prilično pijan te večeri. Međutim, nakon što se otrijeznio, sjetio me se i nastavio me zvati svaki dan nekoliko mjeseci. Naša ljubav je procvjetala preko telefona. Moja majka je bila šokirana kada je saznala za našu vezu. I sama je bila udana za čovjeka iz showa, mog oca, koji je ujedno bio i voditelj. Samim time nije željela da se itko, a kamoli njezina kći, spetlja s nekim iz estrade. Moja je majka gajila jaku averziju prema pjevačima. Ipak, sudbina je imala druge planove za mene. Na kraju su se naši telefonski razgovori pretvorili u spojeve koji su se dogodili na jedan od mojih rođendana. Iako sam se u Baju zaljubila na prvi pogled, u početku sam se bojala svojih osjećaja prema njemu.

Međutim, počeo sam se zaljubljivati ​​u njegovu jednostavnost, skromnost, šarm i duhovitost. Imao je taj vragolasti osmijeh koji me se dojmio. Naša veza je počela dobro, ali uvijek sam se bojala činjenice da je on pjevač i da naša veza neće potrajati. Unatoč tome, naša ljubav traje već četiri godine i dalje. U razgovoru nam je spomenula da se Smiljana nedavno rodila i da za koji dan stižu ili Ljiljana ili Miloš. Kad je saznao za moju trudnoću, bio je presretan i presretan. Naime, nadao se kćerkici i htio joj je dati ime po svojoj baki Smilji, koja ga je od milja zvala Baja. Nakon njezina rođenja slavio je danima, a niz lice su mu tekle suze sretnice dok je govorio o “tatinoj princezi”, najljepšoj djevojčici na svijetu. Njihov prvi susret bio je jedan od najemotivnijih trenutaka u mom životu, jer su se odmah zaljubili jedno u drugo.

On je revno preuzeo sve obveze novog roditelja, uključujući kupanje, presvlačenje i stavljanje u krevet, dok sam je ja morala samo dojiti. Sada Smiljana ima šesnaest mjeseci i ona i tata su sve zaljubljeniji jedno u drugo. Baja je oduševljen kada ga naziva “tata”. Merlina je prilikom ispovijesti otkrila da je nekoga naučila kako da lupa “tatice”. Izrazila je i osjećaj da se stvari raspadaju, navodeći da se sve topi.

Preporučujemo