Biljana Sečivanović, poznata pjevačica, u životu je imala nekoliko romantičnih veza. Ta su joj životna razdoblja poslužila kao vrijedne lekcije koje su je u konačnici dovele do blaženog braka sa sadašnjim suprugom Aleksandrom Nedićem. Ona se široj javnosti predstavila u Zvezdama Granda i tada je ispričala svoju tužnu priču.

Prema njezinom vlastitom iskazu, njezin prvi dečko bio je taj koji ju je inspirirao da se počne baviti glazbom. Njihova romantična veza započela je još u mladosti, a trajala je tri i pol godine, a za to vrijeme su se zajedno jako zabavljali. Nažalost, ljubavi para na kraju je došao kraj jer je njezina potraga za pjevačkom karijerom postala izvor napetosti. Njezin sljedeći romantični pothvat bio je s kolegom iz benda po imenu Bojan, s kojim je surađivala tijekom boravka u Austriji. Nažalost, i ta se veza pokazala neuspješnom. Biljani Sečivanović trudnoća nije bila vesela prilika kakvoj se nadala. Umjesto toga, bilo je to gorko-slatko iskustvo koje ju je ostavilo u sukobu. Iako je čeznula za djetetom, stvarnost njezine trudnoće nije bila onakva kakvu je zamišljala. Umjesto da se veseli ispunjenju svoje najveće želje, našla se u situaciji da se bori s neočekivanim izazovima i složenostima koje donosi nošenje djeteta.

Moj partner i ja smo čeznuli za djetetom, ali naši napori su se pokazali uzaludnim. Operirana sam na jajnicima i maternici, što je dovelo do brojnih komplikacija. Na kraju sam mu rekla da nađe neku drugu koja bi mogla nositi njegovog sina i prekinuli smo našu devetogodišnju vezu. Ginekolog me stalno nagovarao da promijenim partnera. Nakon što sam prestala uzimati lijekove i osjećala se beznadno, upoznala sam čovjeka koji nije bio uključen u glazbenu industriju i zatrudnjela s njim. Plakala sam i pitala se može li se to stvarno meni dogoditi. Nisam uspjela roditi sina čovjeku kojeg sam voljela i željela, a sada sam nosila dijete drugog čovjeka. Bilo je to teško razdoblje za mene, pogotovo jer sam još uvijek radila s bendom u kojem je bio moj bivši partner. Kada sam najavila odlazak iz benda zbog trudnoće,  bio je zaprepašten do te mjere da je pao sa stolice, kako je ispričala medijima.Na dan rođenja sina Biljana nije sudjelovala ni u kakvom veselju. Srce joj je bilo teško od tuge jer je istoga dana preminula osoba koju je duboko voljela.

U tom razdoblju moj bratić Nikola borio se s teškom bolešću, dok je moja sestra bila podvrgnuta operaciji kralježnice zbog spavanja na stolici uz bolničke krevete. U međuvremenu sam se brinuo o svom nećaku koji je već bio na lijekovima i trpio nesnosne bolove, svjedočio mučnim scenama. U osmom mjesecu trudnoće morala sam se vratiti u Austriju kako bih bila bliže bolnici u kojoj sam bila prijavljena za porođaj, znajući da čekam dječaka kojemu je Nikola dao ime Mateja po svom prijatelju. Tada su me roditelji obavijestili da je Nikola preminuo, a moj je plač odjeknuo cijelim susjedstvom.. Niti jedan djetetov rođendan nismo uspjeli obilježiti uobičajenim slavljem, glazbom i veseljem. Ubrzo nakon povratka iz Austrije žurno sam u pratnji Mateje krenula prema groblju kako bi ga Nikola mogao vidjeti, makar s neba. Biljana je teškom mukom prepričala tragediju.

 

 

Preporučujemo