Ona je bez sumnje najpoznatija hrvatska pjevačica koja je uvijek u središtu pažnje posebno zbog svog privatnog života. Severina, poznata po svojoj privlačnosti i seksipilu, nastavlja odisati ljepotom kako graciozno stari. Održavanje fit tijela ključno je za njezinu profesiju, a medicinski stručnjaci su joj savjetovali da redovito vježba zbog njezine povijesti višestrukih ozljeda nogu. Kontroverznu pjevačicu tijekom karijere vezivali su s raznim muškarcima, među kojima su Zrinko Tutić, suradnik iz ranih dana, Dražen Žerić, pjevač Crvene jabuke, Alen Marin, član rock grupe Kojot i njezin bivši zaručnik , general Stanko Sopta, koji je inspirirao njezinu pjesmu Pogled ispod obrva, poduzetnik Srećko Vargek, koji joj je pružio potporu u teškom trenutku porno videom, te Mate Čuljko, koji je vezu navodno raskinuo zbog bliskog druženja s Goranom Bregovićem.

Godine 2008. počela je hodati sa Slavkom Šainovićem, vlasnikom sportskog centra, koji ju je kasnije i zaprosio. No, njihova veza završila je krajem 2010. kada se Severina zaljubila u Milana Popovića, poznatog kao srpski “kralj bakra”. Medijski napisi govorili su da su Severina i Slavko već dulje vrijeme imali poteškoća, a da je na kraju vezu prekinuo upravo Slavko. Iduće godine Severina i Milan su se zaručili, a ona je ubrzo objavila trudnoću.
Godine 2012. doživjela je radost rođenja sina Aleksandra u splitskom rodilištu. Potkraj te iste godine donijela je tešku odluku da prekine vezu s Milanom zbog, kako je opisala, nepremostivih razlika u njihovim osobnostima. U početku su se obje strane suzdržavale od javnih komentara u vezi s prekidom, ali kako je vrijeme prolazilo, počeli su iznositi svoje pritužbe da ih svi vide. Severina je, bez pristanka oca, krenula na krštenje sina u Rijeci, uz obrazloženje da ih je Milan odlučio ne viđati dva mjeseca. Situacija je eskalirala do te mjere da sada mora intervenirati sud i donijeti odluku o skrbništvu nad djetetom. Pjevačica ima nevjerojatno jaku vezu sa sinom i odbija se odvojiti od njega, čak i kada radi. Tijekom svoje turneje “Zdravo Marijo” prioritet joj je bilo dovesti ga sa sobom u svaku zemlju u kojoj je nastupala. Upravo ju je 2015. godine sudbina spojila s Igorom Kojićem, sinom proslavljenog pjevača Dragana Kojića Kebe. Njihova povezanost bila je trenutna i intenzivna, jer su se duboko zaljubili jedno u drugo.

Unatoč velikoj razlici u godinama od 15 godina između njih, Severina i Igor prkosili su društvenim očekivanjima i vjenčali se krajem godine. Njihovo vjenčanje, koje je osvojilo prestižno priznanje “vjenčanja godine”, bilo je istaknuto impresivnim ulaganjem od 50.000 eura i popisom uzvanika koji se mogao pohvaliti sa 600 nazočnih. Njihova zajednica  nažalost nije završila sretnim završetkom.

Posljednjih dana ponovno se aktualizirala borba za skrbništvo nad njezinim sinom, u kojoj je zajedno s Milanom Popovićem. Čini se da je to saga bez kraja. Počevši od priče o čistoj čaroliji, putovanje ovog bivšeg para odvelo ih je od bezgranične ljubavi do dubina očaja. Prije veze sa srpskim “kraljem bakra” u prosincu 2010., hrvatska pop zvijezda bila je dvije i pol godine u ljubavnoj vezi s riječkim poduzetnikom Slavkom Šainovićem. Nadalje, vrijedi napomenuti da su bili i zaručeni. Neposredno prije nego što su se počela šuškati o njezinoj vezi s Popovićem, Seve je javno izrazila svoju sreću i ljubav, izjavivši da je uz Šainovića našla sve što je željela, a namjera joj je da u njihovoj vezi ostane nepokolebljiva do kraja godine. U slikovitom predjelu Babilno iznad Ičića, s prekrasnim pogledom na Kvarner, gradila se zadivljujuća troetažna rezidencija površine 200 četvornih metara. Raspored prostorija je navodno bio pomno isplaniran. Međutim, nikada nisu imali priliku nastaniti ovo prebivalište, barem ne kao jedinstvena prisutnost.

Preporučujemo