Nataša Bekvalac je poznata pop pjevačica koju su zbog njene ljepote prozvali novosadskom Barbikom. Ona je interesantna javnosti i zbog burnog ljubavnog života i pjevačica iza sebe ima tri propala braka. Majka je dvije preslatke djevojčice koje su od nje naslijedile ljepotu.

Tijekom proljetnih praznika Nataša Bekvalac iskoristila je priliku za putovanje na sunčanija odredišta s toplim morem savršenim za kupanje. Uz sunčano nebo i palme koje se njišu, voljena pjevačica uživa u divnom društvu koje je uvijek privlačno i puno uzbuđenja. Prikazujući svoje Instagram priče, njezina mlađa kći Katja zauzima središnje mjesto.

Nedavno smo svjedočili njezinoj multitasking vještini dok je pomagala majci u bojanju jaja, a istovremeno se posvetila intenzivnom vježbanju tenisa. Od malih nogu zanosna djevojčica, koja je tek navršila šest godina, pokazuje svoj urođeni smisao za stil.

Njezina majka daje sve od sebe kako bi ispunila svaku njezinu modnu želju, a mora se priznati da Katja posjeduje sposobnost postavljanja poput profesionalnog modela. Tijekom nadolazeće ljetne sezone s nama je podijelila svoje uvide u nadolazeće trendove za mlade djevojke njezine dobi.

Stajling u kojem ju je majka snimila na plaži karakterizira ležeran i lagan materijal po čemu se izdvaja od ostalih fotografija. Komplet upotpunjuju trendi papuče koje pružaju udobnost i stil, zajedno s majicom kratkih rukava ukrašenom romantičnim detaljima na dekolteu i rukavima. Komplet uključuje i široke bijele hlače koje stvaraju moderan i udoban izgled.

Stil Katje Lazukić jako je poželjan kod svake djevojke, što ga čini savršenim izborom za nadolazeću sezonu, bilo da se radi o opuštenim danima na plaži ili istraživanju gradskih ulica.

 

  • Nataša Bekvalac, poznata srbijanska pop pjevačica, poznata je po raznim nadimcima, uključujući “Novosadska Sugar Lema”, “Srpska Barbie” i “Srpska Pamela Anderson”. Slovi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja, Nataša je rođena 25. rujna 1980. godine u Novom Sadu. Njeno odrastanje odvijalo se oko oca Dragoljuba Bekvalca, bivšeg nogometaša i trenera, i majke Mire, koja se posvetila domaćici.

Nataša ima dvije sestre: osam godina stariju Draganu i pet godina mlađu Kristinu, poznatu modnu dizajnericu. Osim toga, odrastala je uz sestre od tete, Tanju i Jelenu Mrkić. Nataša je u djetinjstvu pokazivala nemirnu narav i veliko zanimanje za razne predmete, a posebno za glazbu. Često je provodila vrijeme na selu kod svoje bake Dragice. Iako je u početku imala napet odnos sa svojim sestrama, one su joj s vremenom postale najbliže prijateljice i najveća podrška.

Natašin glazbeni put započeo je 1989. godine kada je sudjelovala na dječjem festivalu “Djeca pjevaju hitove”. Na tom je događaju nastupila s grupom Regina, ali ih je otvoreno kritizirala zbog nedostatka tonske točnosti. Godine 1990. Nataša je dobila solo mjesto u vrlo popularnoj dječjoj emisiji “Glazbeni tobogan”. Njezina izvedba dobila je ogromnu podršku gledatelja, a mnogi su joj predviđali buduću zvijezdu.

Nakon završene osnovne škole nastavila je pohađati srednju školu. Godine 1999., vođena očevim vodstvom, donosi odluku o upisu na Višu trenersku školu, uspješno završavajući program u zadanom roku. Sljedeća godina obilježila je značajnu prekretnicu u njezinu životu jer je prešla iz života s obitelji u stjecanje vlastitog stana, uz neprocjenjivu podršku svojih roditelja koji su joj pomogli u kupnji stana.

Tijekom odmora 1998. Nataša je doživjela duboku ljubav prema Loli Lakoviću, crnogorskom biznismenu. Odlučila je napustiti svoj dom i živjeti s njim u Podgorici. Ipak, otac Dragoljub uspio ju je nagovoriti da se vrati u rodni grad. Kasnije je pjevačici postalo jasno da njeni postupci nisu vođeni ljubavlju, već buntovnim duhom prema strogim roditeljima. Nakon toga se zainteresirala za studenta arhitekture, čiji identitet javnosti nije poznat. Nažalost, izgubio je život u nesreći motocikla.

Godine 2000. Nataša se ukrstila s dva desetljeća starijim Miodragom Kostićem, jednim od najbogatijih pojedinaca u Srbiji. Njihova romantična veza nekoliko je godina plijenila pozornost javnosti. Unatoč medijskim nagađanjima, pjevačica je oštro demantirala navode da joj je “kralj šećera” poklonio automobil i stan u Novom Sadu. Nakon njihovog teškog prekida, pisalo se da je Nataša utjehu potražila u društvu glumca Sergeja Trifunovića, a kasnije i kantautora Vlade Georgieva, koji joj je posvetio pjesmu “Lažljivica”.

Godine 2004. Vlada Mandić, rukometaš i tadašnji dečko Natašine sestre Kristine, upoznao ju je s četiri godine starijim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem. Vrijedi napomenuti da se Danilo 2002. godine razveo od prve supruge Anje s kojom ima kćer Andreu. Pjevačica je isprva izrazila želju za seksom za jednu noć, no vrlo brzo je shvatila da je on njena prava ljubav.

Danilo je u tom periodu bio član đenovljanskog kluba “Pro Reco” i imao je namjeru da tamo završi karijeru. No, potaknut njihovom ljubavlju, donio je odluku da se vrati u Srbiju i priključi se ekipi Partizana. Njihova veza javno je priznata uoči Nove godine 2005., kada su se prvi put javno poljubili.

Preporučujemo