U objavi  britanskog Daily Maila naš kirurg Vasilije Vujović prije šest godina okrunjen je za estetski najljepšeg medicinskog stručnjaka na planeti. Od tog značajnog trenutka šarmu ovog 35-godišnjeg liječnika ne mogu odoljeti pojedinci svih spolova s ​​raznih strana svijeta. Instagram profil mu je  preplavljen je nepristojnim ponudama, o čemu svjedoče i brojni komentari ispod njegovih fotografija. Malo smo zavirili u njegov Instagram profil da vidimo kako danas izgleda.

Vasilije je jedno vrijeme donio odluku da deaktivira svoj Instagram profil, ali se na kraju ipak vratio, podijelivši svježe i zadivljujuće fotografije. Evidentno je da kako dani prolaze njegova privlačnost i ljepota kao da se samo pojačavaju. Specijaliziran za estetsku, rekonstruktivnu i plastičnu kirurgiju, Vasije Vujović svoje uspješne operacije ponosno prikazuje na svom Instagram profilu, uz kolekciju selfija. Rođen u glavnom gradu Beogradu 1988. godine, doktor Vujović danas vodi vlastitu ordinaciju na istoj lokaciji. Da je Vasilije oženjen muškarac i otac dječaka znaju samo rijetki. U mladosti se posvetio rigoroznim treninzima atletike i kickboxinga, a ponosan je nositelj crnog pojasa i u aikidu.

Tijekom intervjua izrazio je svoju životnu želju da nastavi karijeru u medicini, ističući činjenicu da je on bio pionir u svojoj obitelji u postizanju ove cijenjene profesije. Zatim je izrazio da, unatoč klišejiziranoj prirodi njegove izjave, ima snažnu viziju i želju da nastavi karijeru kirurga.

 

Specijalizirao se za jedinstvene estetske zahvate, s naglaskom na to da se za te zahvate odlučuju osobe dobrog zdravlja. Prema njegovim zapažanjima, većina žena traži estetsku kirurgiju, posebno za povećanje grudi, usana i stražnjice. Osim toga, muškarci u Srbiji također posjećuju kliniku radi povećanja i korekcije usana, ali im je primarna briga smanjiti veličinu nosa. Kada je tijekom svoje karijere bio suočen s brojnim ponudama starijih žena, odgovarao je jasnim odgovorom. “Čovjek mora steći vještine snalaženja kroz izazove i oduprijeti se privlačnosti iskušenja. Ta su iskušenja obilna i stalno prisutna u svakom aspektu života, zahtijevajući jako puno od pojedinaca. Osobno, smatram da je izazovno ploviti ovim krajolikom, ali Također prepoznajem potencijal da bude zadivljujući i ugodan. Ključ leži u učenju kako se učinkovito nositi s tim okolnostima, bez obzira na nečiji vanjski izgled. Ono što je uistinu važno jesu znanje i sposobnosti koje netko posjeduje, posebno u području rada u koje sam uključena“, izjavio je on prije nekoliko godina.

Preporučujemo