Javnost je bez valjanog razloga nepravedno kritikovala Milenu Popović i Igora Jurića kada se pre godinu dana pojavila vest o njihovoj vezi. Kao odgovor, Milena je hrabro objavila sliku sebe i Igora uz natpis “Ljubav”, što je, nažalost, izazvalo talas uvredljivih i pogrdnih komentara.

Pošto su već duže vreme u centru pažnje, Milena Popović i Igor Jurić doneli su odluku da se privremeno odmaknu od očiju javnosti i privatno uživaju u svojoj ljubavi. Kako bi uživali u svojoj radosti i uživali u društvu jedno drugom, par je krenuo na romantični bijeg na nekoliko dana. Tokom njihovog putovanja Igorov osmeh je ostao nepokolebljiv, dok je Milena podelila zadivljujuću fotografiju sa njihovog putovanja pod naslovom “Čista sreća”.

  • Nastavljajući da budu duboko zaljubljeni jedno u drugo, par je zajedno radosno istraživao grad. Vidi se da njih dvoje zaista uživaju u svojoj emotivnoj vezi, te da se ne srame da to javno i pokažu. Nastoje da što više vremena provedu zajedno, naravno koliko im to dozvoljavaju obaveze. 

Milena i Igor već nekoliko godina dijele duboku i radosnu ljubav, a trenutno žive zajedno. Milena potvrđuje da je Igor prihvatio ulogu brižnog i brižnog oca njenom sinu Bogdanu, čime je praktično nadomjestio odsustvo koje je ostavio njegov biološki otac. Biografija: Milena Popović, poreklom iz Kosovske Mitrovice, na ovaj svet je došla 1983. godine. Rane godine je provela u rodnom gradu, gde je slučajno srela Olivera Ivanovića.

  • U februaru 2011. godine radosno su dočekali sina Bogdana, ime izabrano u čast Oliverovog oca. Nažalost, njihova porodica je često nailazila na kritiku javnosti zbog Ivanovićevog političkog angažmana, društvenog zalaganja i suprotstavljenih stavova beogradskih. Uprkos zvaničnoj podršci Beograda za Srpsku listu na Kosovu i Metohiji, Ivanović je odlučio da se ne svrstava u ovu političku stranku.

Neposredno pred izbore za gradonačelnika Kosovske Mitrovice, Ivanović se suočio sa oštrim kritikama medija iz Beograda. Marko Đurić, nekadašnji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, čak je nagovestio da je Ivanoviću svom automobilu dao prednost u odnosu na dobrobit srpskog stanovništva u regionu.

Nakon Ivanovićevog ubistva 2018. godine, mnogi su vladu u Beogradu smatrali odgovornom za njihovu navodnu klevetničku kampanju protiv njega. Milena Popović, partnerka Olivera Ivanovića koja je ostala nevenčana, svjesno je odlučila da se uzdrži od iznošenja navoda u lokalnim i regionalnim medijima. Umesto toga, ona je tvrdila da je Oliver dobijao pomoć od Marka Đurića, Aleksandra Vučića i drugih pojedinaca iz vladajuće hijerarhije dok je bio u zatvoru.

Naime, Đurića je izdvojila kao jednog od svojih najbližih saradnika. Milena Popović je zbog svog spoljašnjeg držanja dobila nadimak „vesela udovica“, što su pojedini pojedinci ocenili neprihvatljivim. Suočena sa kritikama zbog odluke da ne nosi crninu i pokušaja da obnovi svoj život nakon Ivanovićeve smrti, branio ju je Popović, koji je istakao da su oboje doživeli ogromnu tragediju i da su samo oni shvatili teškoće na koje su naišli nakon što su se zbog bezbednosti preselili u Beograd.

Početkom 2020. godine ponovo se suočila sa odgovorom javnosti kada je odlučila da se pridruži SNS-u. Ova odluka izazvala je kritike zbog saznanja da je njen pokojni suprug imao problematičnu vezu sa rukovodstvom stranke i da nije bio usklađen s njihovim odlukama. U drugoj polovini 2022. godine ponovo je zainteresovala javnost objavivši sliku na Instagramu pored Igora Jurića, cijenjenog tvorca Fondacije “Tijana Jurić”, čime je od srca odala počast njegovoj dragoj ćerki.

Ova fotografija je samo podstakla dalje spekulacije o njihovoj povezanosti, uprkos činjenici da ni Milena ni Igor to nisu otvoreno priznali. U revolucionarnom trenutku, otvorila je o neprestanom napadu nasilja na internetu koje trpi. Njena obavještenja su preplavljena omalovažavajućim primjedbama, koje potiču i iz autentičnih i iz izmišljenih računa. Međutim, kritike od kolega žena su one koje su je najviše pogađale.

Tokom slobodnog vremena, Milena uživa u šetnji sa sinom i prepuštanju kulinarskim aktivnostima. Karijera joj je pružila brojne prilike da istražuje razne destinacije, a ipak je Dubrovnik ostavio neizbrisiv trag u njenoj duši. Popović veoma poštuje svog sina, hvaleći ga kao izuzetno zrelu osobu i njegujući njihovu vezu kao nerazdvojni drug. Međutim, uprkos tome što je rodom sa Kosova, ona se uzdržava od ponovne posete Kosovskoj Mitrovici zbog srceparajućih događaja koji su se tamo desili u januaru 2018.

Preporučujemo