Jana Todorović je pjevačica koja je na vrhuncu svoje popularnosti bila početkom 2000-ih ali i danas ima vjernu publiku. Ne pravi turneje i velike koncerte ali još uvijek nstupa na privatnim zabavama. Novac joj nije motiv jer je udata u jako bogatu porodicu i malo je poznato da i ona posjeduje dvorac poput Dragane Mirković. 

  • Na Kosovu i Metohiji folk pjevačica Jana Todorović doživjela je srceparajuće trenutke ispred svoje kuće.Zapaženo je Janino rodno mjesto u Prištini, no jednako je važno i njezino odrastanje u selu Babin Most, a nedavno je ponovno posjetila drago mjesto na kojem su nastala njezina najljepša sjećanja iz djetinjstva.

Jana je na svom Instagramu nastavila otkrivati ​​izgled svoje kuće iz djetinjstva, prikazujući pusto dvorište i usamljenu prisutnost malog psa koji luta ulicama.

Opis videa uključuje snažnu izjavu koja naglašava važnost posjedovanja domovine za doživljaj istinske sreće.

Osvrćući se na svoje odrastanje na Kosovu i Metohiji, Jana se rado prisjeća tog razdoblja i ističe drage uspomene koje nosi iz tog vremena.

 

Jana je izjavila da kad god se spomene njezin rodni grad, ona je ispunjena dubokim osjećajem nostalgije i sentimentalnosti. Služi kao podsjetnik na jednostavan i skroman život koji su ona i njezini pokojni roditelji živjeli u ruralnom području, život koji joj je bio prirastao srcu.

Tijekom televizijskog gostovanja izrazila je duboki ponos na svoje rodno mjesto Kosovo i selo u kojem je provela svoje godine odrastanja. Iako je otišla 1997. godine, rado se prisjeća divnog života koji je tamo imala, bez ikakvih poteškoća. Započevši svoju karijeru u mladoj dobi, ona nosi draga sjećanja na vrijeme koje je provela na Kosovu kamo god ide.

Obavezno posjećuje svoju obitelj, uključujući ujaka i ujnu koji još uvijek tamo žive, dva puta godišnje. Emocije je preplave svaki put kad se vrati, izmamivši suze radosnice kad kroči u svoje selo. Nažalost, njeni roditelji su preminuli, što pojačava njenu tugu kada je na tom poznatom mjestu.

Biografija:

Jana Todorović, poznata i kao Dragana Stanojević Todorović, renomirana je srpska folk pjevačica poznata po svojim hitovima kao što su “Šta će ti pevačica”, “Ostavi moje prijatelje”, “Kući, kući”, “Crna kutija”, “Troši me ove”. noci”, i više. Rođena 15. ožujka 1974. u Prištini, Jana je djetinjstvo provela u Babinom Mostu, mjestu u blizini Prištine.

  • Trenutno živi u Münchenu sa suprugom Ivanom Todorovićem i kćeri Kristinom Džulijen. Janin glazbeni put započeo je tijekom njezinih osnovnoškolskih dana kada je s ocem i bratom Dejanom nastupala u Prištini i susjednim mjestima. Na kraju je započela svoju profesionalnu pjevačku karijeru u kafani Obilić u Beogradu. Godine 1992. Jana je izdala svoj debitantski album pod nazivom “Ja imam moć”, ali nažalost nije naišao na očekivani odjek kod šire publike.

Potom je nastavila karijeru učiteljice glazbene kulture u školi Babin Most. No, Jana se vratila na glazbenu scenu i 1998. godine snimila svoj drugi album, prigodnog naziva “Jana”, s popularnim pjesmama poput “Sokolica”, “Dva života”, “Prima donna” i drugih. Album “Polaznica” objavljen je samo godinu dana kasnije. No 2000. godine njezina je karijera doživjela značajan zaokret sa snimanjem pjesme “Leave my friends”, koja je brzo uzletjela i postala senzacionalni hit.

 

Početkom devedesetih Jana je upoznala sadašnjeg supruga Ivana Todorovića. Ivan je vlasnik producentske kuće “Vip production” (“BN music”). Zavjete su izmijenili 1995. godine i od tada žive u Münchenu. 2. studenog 2006. Jana je u Las Vegasu na svijet poželjela dobrodošlicu njihovoj kćeri Kristini Julien. Iako rijetko istupa u medijima, intimne trenutke s obitelji često dijeli na društvenim mrežama.

Iako više od dva desetljeća živi u inozemstvu, Jana posjećuje glavni grad Srbije radi nastupa, koncerata i promocija albuma svojih kolega. Jedna je od rijetkih pjevačica koje su svoju karijeru izgradile na kvalitetnim pjesmama, a ne na aferama i skandalima, koji su često u središtu pozornosti srpskih tabloida. Zbog njezine zamamne figure mediji su često nagađali je li se podvrgnula kakvim kozmetičkim popravkama.

Pjevačica je ranije istaknula da se suzdržala od bilo kakvih promjena na svom izgledu zbog nedostatka entuzijazma njezinog supruga prema estetskim zahvatima. Prema njezinim riječima, ključ njezine privlačnosti leži u marljivoj njezi kože i čestim konzultacijama sa stručnjacima za ljepotu.

Preporučujemo